Arslan'dan 4 Vekil Hedefi

Arslan'dan 4 Vekil Hedefi

CHP'nin Denizli'den ikinci sıra Milletvekili Adayı Kazım Arslan, 7 Haziran seçimlerindeki hedeflerinin kentteki yedi milletvekilliğinden dördünü kazanmak olarak açıkladı.

A+A-

Yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yüzde 39 oy almasına rağmen kaybeden; genel seçimlerde de CHP'nin kentten ikinci sıra adayı olan Kazım Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Sarayköy'deki Sanayi Sitesi ile çarşıyı gezdi. Sanayi ve çarşı esnafıyla sohbet eden Arslan, sorunlarını dinledi. 2014 yerel seçimlerinde yüzde 40'a yaklaşan oy aldıklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Denizli'de birinci olduğunu hatırlatan Arslan, partisinin seçim vaatlerini anlattı. Arslan, "7 Haziran genel seçiminde Denizli'den 4 milletvekili çıkarıp, birinci parti olacağız. Hedefimizi böyle koyduk. Çünkü bu hedefi gerçekleştirecek potansiyelimiz var" dedi.

 

 

AK Parti'nin yanlış ekonomik politikaları nedeniyle esnafın zor durumda olduğunu da söyleyen Arslan, "Devlet esnafımızın sırtında. CHP iktidarında esnafımızın yanında olacağız. Esnafımız para kazanamadığı ve borçlarını ödeyemediği için işyerini kapatıyor. Bu durum işsizliğin artmasına da neden oluyor. Esnaflarımızın çoğu üretim yapamamaktan, ürettiklerini satamamaktan şikayetçi. CHP iktidarında esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. KOSGEB'in proje özelindeki desteklerini artıracak, iş yerine özel uygulamaların önünü açacağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkanının sahibi olmasını sağlayacağız. Devleti esnafın sırtından indireceğiz" diye konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.