Arslan'dan Coşkulu Aday Adayı Açıklaması

Arslan'dan Coşkulu Aday Adayı Açıklaması

CHP'li aday, yerel seçimde aldığı oyu referans gösterdi

A+A-

CUMHURİYET Halk Partisi'nden geçen yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ancak seçilemeyen Kazım Arslan, bu defa milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.


CHP Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını duyuran Kazım Arslan'a partililerde büyük destek verdi. Yüzlerce partili parti binasına giremezken, bina içinde de izdiham oldu. 7 Haziran'daki genel seçim öncesinde milletvekili aday adayı olduğunu belirten Arslan, "30 Mart yerel seçimlerinde başkan adayıydım ve hayatımı ortaya koydum. CHP'nin Denizli'de yüzde 31 olan oyunu 8 puan arttırdım. Belediye başkanlığını kazanmayı özellikle CHP için istedim ama olmadı. Sonuçta partimizin oyunu arttırdım. CHP, Denizli tarihinde en büyük oyunu geçen yerel seçimde aldı. Partililerimin ve Denizli halkının şahsıma gösterdiği güveni yerel seçimde aldığımız oyla tescil ettik" dedi.


Kazım Arslan, yoğun izdiham nedeniyle parti binasına girmeyen kalabalığa da balkondan hitap etti. Arslan, "7 Haziran'da iktidarı sandığa gömeceğiz. Herkes CHP iktidarına hazır olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.