Arslan'ın Yakınları Taziyeleri Kabul Ediyor

Arslan'ın Yakınları Taziyeleri Kabul Ediyor

Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Arslan'ın ailesi, Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'ndeki evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

A+A-

CHP Denizli Milletvekili Arslan'ın ailesi, Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'ndeki evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Antalya'da hayatını kaybeden Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın siyasi mücadelesi, yardımseverliği ve ülkesi adına verdiği mücadeleyle yeri doldurulamayacak bir kişi olduğunu söyledi.

Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Arslan'ın cenazesi, yakınları tarafından alınarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna getirildi.  Arslan'ın ailesi, Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'ndeki evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

Derin Üzüntü İçindeyiz

Çadıra gelerek aileyle başsağlığı dileklerini ileten CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'nin önemli bir büyüğünü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Arslan için yarın 10.30'da CHP il binası önünde tören düzenleneceğini ifade eden Karaca, cenazenin Müftü Ahmet Hulusi Camisi'nde öğle vakti kılınacak namaz sonrası Denizli Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceğini dile getirdi. Karaca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yarınki cenaze törenine katılacağını aktararak şöyle konuştu: "Hem CHP ailesinin hem de Denizli'nin çok büyük, acı bir kaybı. Kazım vekilimiz siyasi mücadelesiyle, yardımseverliğiyle ve ülkesi adına verdiği mücadeleyle gerçekten yeri doldurulamayacak biriydi. Biz CHP ailesi olarak yakınlarına, tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz. Siyaset çevresinde güler yüzü, samimiyetiyle, barışçıl ve birleştirici diliyle gerçekten hepimizi abisiydi. Çok üzüntülüyüz."
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.