Artık Gerçek Gündeme Dönülmeli

Artık Gerçek Gündeme Dönülmeli

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi

A+A-

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra gündemin ekonomi olmasını istedi. Seçimlerin Ülkemiz ve Denizli için hayırlı olmasını dileyen Başkan Tefenlili “artık seçim gündemden çıkmalı, gündemimiz ekonomimizi daha fazla kalkındırmak olmalı” dedi.

Türkiye’de 4.5 yıl gibi uzun bir süre seçim olmayacağına dikkat çeken Başkan Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi:

Vatandaşları Kutluyorum

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülkemiz ve Denizlimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sandığa giderek oy kullanma görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. Kazanan belediye başkanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.

Seçimlerin tamamlanmasıyla ülkemizde önümüzdeki 4.5 yıl seçim olmayacak. Bu 4.5 yıllık süreç ekonomimizi kalkındıracak adımların atılması için güzel bir fırsat. Artık ekonomi üzerine yoğunlaşmalı, ekomomizi güçlendirerek kalkınmamızı sürdürmeliyiz. Hedefimiz dünyanın en güçlü ekonomilerinden birine sahip olmaktır. Bu noktada hükümetimize, işdünyamıza büyük görevler düşüyor. Seçim geride kaldı. Artık yapısal reformların, çok çalışmanın zamanı. Daha çok üretip daha fazla yatırım yapıp daha çok istihdam yaratmalıyız. Seçimlerin ilimize ve ülkemize bir kez daha hayırlı olmasını diler, belediye başkanlarımızın hepsine görevlerinde üstün başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.