ASİF’te Mazbatalar Dağıtıldı

ASİF’te Mazbatalar Dağıtıldı

Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu (ASİF) Denizli il başkanı ilçe başkanlarına mazbataları dağıtıldı.

A+A-

Edem Center’de yapılan mazbata dağıtım törenine ASİF Genel Başkanı Bekir Ayaz ve davetliler katıldı. Denizli’nin ülke ekonomisine yaptığı katkıların önemli olduğunu, ekonomiyi sosyal, kültürel alanlarda projelerle destekleyeceklerini belirten Genel Başkan Ayaz, “ASİF aile yapısında kadının yeri çok önemlidir, kadınlarımız başımızın tacıdır. Ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz hiç bir kurumun arka bahçesi değiliz. Dini dili ırkı mezhebi siyasi görüşü ne olursa olsun her kese eşit mesafedeyiz. Kapımız herkese açık. Yeni Türkiye'nin inşasında Denizli ile birlikte kalkınmaya ivme kazandıracağız” dedi.

Kuruluş amacı

ASİF’in amaçlarını da açıklayan Genel Başkan Ayaz, sözlerine şöyle devam etti,  “Ülkemizde ve diğer ülkelerde meydana gelen afet, savaş ve olağan zamanlarda ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira barınma, evlenme yuva kurma, iş kurma, konut ve sair bütün hususlarda ayni, nakdi her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmaktır. Toplumun menfaatine olacak her türlü faaliyeti destekleyecek çalışmalar yapmaktır. Anayasamız ve kanunlar doğrultusunda bağlı derneklerin amaçlarını gerçekleştirmeye yardımcı olmak, bu amaçla bağlı dernekler arasında koordinasyon ve iş birliğinin en üst düzeye çıkartmak ve ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomik sosyal, kültürel politikaların oluşmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası ekonomik, sosyal, kültürel, teknik ve insan potansiyellerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için projeler üretmek istiyoruz” dedi

Teşkilatlanma tamamlandı

ASİF Denizli olarak 19 ilçenin 14’ünde ilçe başkanlarını belirlediklerini, kalan ilçelerde de çalışma yapmaya devam ettiklerini ifade eden Tıkıroğlu Yıldırım,  “ASİF Ailesini Denizli ile buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Bana ve ekibime gösterilen güveneni boşa çıkarmayacağız. Sağlıklı aile yapısının oluşturulması ve korunması için başladığımız hizmet yolculuğumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Denizli’deki çalışmalarımız birçok ile örnek olacak. Yapacağımız çalışmalarla mültecilerin, yoksulların, bakıma muhtaçların, şehit aileleri, gazilerimizin, gençlerimizin, kader mahkûmlarımızın ve kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Üreteceğimiz projelerle diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalarda yapacağız ” Dedi. Konuşmaların ardından ilçe başkanlarına mazbataları dağıtıldı.

Yönetim kurulu

Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu (ASİF) Denizli İl Başkanı Gülşah Yıldırım, başkan yardımcılıklarına Meryem Tahracı, Hasan Öner,  yönetim kurulu üyeliklerine Tuğrul Yıldırım, Ömer Tıkıroğlu, Serdar Tahrakçı, Cemile Canan Küçükal, Özgür Volkan     Yılmaz, Elif Tavşan, Ümran Mersin, Mehmet Tıkıroğlu, Mehmet Duman, Ülkü Güldalı, Ercüment Atik ve Murat Kayacık ilçe başkanlıklarına ise Acıpayam Emine    Tütüncü, Babadağ Suat Çevik,  Baklan Mustafa Beşparmak, Bekilli Mustafa    Koç, Bozkurt Veysel Öztürk Buldan Kadir Altıntop, Çal, Mehmet Duman, Çardak Ramazan Kıran, Çivril Sezai Boran, Güney Akın Tutulmaz, Honaz Mehmet Turgut, Kale Figen Kaya, Sarayköy Sait Dikici ve Tavas Abdurrahman     Büyüktarakçı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.