Atatürk Hava Limnına Yapılan Terör Saldırısını Kınadılar

Atatürk Hava Limnına Yapılan Terör Saldırısını Kınadılar

Bir çok kuruluşumuzun başkanları ve yöneticileri bu elim saldırıyla ilgili kınama mesajları yayınladı

A+A-

DTO 

Başkan Özer: “Milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırı ve patlamayla ilgili olarak, “Saldırıyı kınıyor ve terör olaylarının her türlüsünü lanetliyoruz. Vatandaşlarımızın itidalli bir şekilde hareket etmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Masum insanları hedef seçen saldırının asla amacına ulaşamayacağını vurgulayan Başkan Özer, “İstanbul’da meydana gelen olay, yüreklerimizi dağladı. Ancak milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

“İş dünyası olarak Türkiye'nin ve dünyanın huzurunu bozan bütün terör örgütlerini lanetliyoruz.” diyen Özer, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız itidalini kaybetmeden, sağduyulu bir şekilde dik duruşunu sürdürecektir. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, tüm ailelere ve aziz milletimize sabırlar versin.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin

AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLAR

Ülkenin huzurunu yok etmek isteyen terör örgütlerinin asla amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

 İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayınlayan MHP eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin,  “İstanbul Atatürk havalimanında yaşanan hain terör saldırısı sonucunda 36 vatandaşımız şehit olmuş, 147 vatandaşımız ise  yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve  yaralılara acil şifalar diliyorum.  Bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek ve milletimizin birliğini dirliğini ve ülkenin huzurunu yok etmek isteyen terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır” dedi.

“Mübarek Ramazan günü kan döken bu caniler ve onların tüm işbirlikçilerinden hesap sorulmalıdır” diyen Erbeyin “Tüm terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı yoğun ve tavizsiz mücadele edilmelidir. Taviz verilen, görmezden gelinen bir süreç sonucunda ülkemizin bugünkü geldiği durum iyi analiz edilmeli ve tüm terör odaklarından, bunların işbirlikçilerinden, Sivil toplum örgütü kılıfı altında teröre taşeronluk, teröriste hamilik yapanlardan ülkemiz temizlenmelidir. Aksi takdirde terörün sonlandırılması ve milletimizin gözyaşının dindirilmesi mümkün olmayacaktır. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip

DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞILACAKLAR

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain terör saldırısını lanetledi.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, "Hainler bugünde Atatürk havalimanını kana bulamış ve 36 insanımızı şehit ederken, 147 vatandaşımız ise saldırı neticesinde yaralanmıştır. Şu mübarek Ramazan ayında dualarımız, bu saldırıları tasarlayanların gün yüzüne çıkarılması ve gereken şekilde cezalandırılmasıdır" dedi.

 Saldırıdan derin üzüntü duyduğunu ifade eden Garip, şunları söyledi: "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bu akşam saatlerinde yaşanan hain saldırı bizleri bir kez daha derin bir üzüntüye boğmuştur.Alçak saldırıda şu ana kadar 36 vatandaşımız şehit olmuş, 147 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerekliliği artık bir kez daha ortaya çıkmıştır.Şu mübarek Ramazan ayında dualarımız, bu saldırıları tasarlayanların gün yüzüne çıkarılması ve gereken şekilde cezalandırılmasıdır.Milletimizin birliği ve dirliğine yönelik kalleş saldırılar hız kesmeden devam ederken, bu alçak saldırıları planlayan hainler iyi bilmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya asla güçleri yetmeyecektir. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.”

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör

GÜNGÖR: "TÜRK MİLLETİ BOYUN EĞMEYECEK!!!"

, Atatürk Havaalanı'nda dün akşam meydana gelen terörist saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'ten rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

Türk Milletinin birliğine, beraberliğine ve istikrarına yapılan bu hain saldırının asla affedilemez olduğunu kaydeden Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, "Demokratik ve siyasi zaferler elde edilen bir dönemde yapılan bu saldırı çok manidardır. Ülkemizin huzuruna, birlik ve beraberliğine saldıranlar asla kirli emellerine ulaşamayacaklardır.

Ülkemizdeki istikrar ortamını bozmaya çalışan hainler, katlettikleri onlarca canın hesabını elbet ödeyeceklerdir. Son çırpınışlarını yapan, tükenmek üzere olan katiller, asla necip Türk milletini bölemeyeceklerdir.

Hayatını kaybedenler için tekrar başsağlığı diliyor, aziz milletimize taziyelerimi iletiyorum. Ayrım gözetmeksiniz hepimizin kenetlenmesi gereken bir dönemdeyiz. Bu mücadelede Türkiye'yi kimse yolundan döndüremeyecektir." dedi.

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci

28 Haziran 2016 tarihlerindeki İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırı ve patlamaya ilişkin mesajıdır:

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırı ve patlamayla ilgili olarak, “Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini bilmekle kalmıyor bu gerçeği hepimiz her an yaşıyoruz. Komşularımızla sıkıntılarımızı çözmeye çalıştığımız bugünlerde, hepimizin güvenliğine sonuna kadar güvendiği Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısında birçok insanımız hayatını kaybederken geride kalan birçok insanımız da güven duygusunu kaybetmiştir. İyi değiliz ama iyi olacağız; çünkü olmak zorundayız. Gün geçtikçe ağırlaşan ülkemizin yükünü taşımak; çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmak için iyi olmak zorundayız. ” dedi.

 

SEDAT DEMİRCİ CHP Merkezefendi İlçe Başkanı

Tüm insanlığın başı sağolsun, hain terör olayında yaşamını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralı kardeşlerimize Acil Şifalar dilerim. Bu olaylar insanlığımızın kalbine konan bombalardır.

Dünyanın en iyi korunan hava limanlarından biri olan Atatürk Hava Limanında gerçekleşen terör olayı bir kez daha Türk Halkının can güvenliğinin olmadığını gözler önüne sermiştir. Daha öncede devletin kalbi olan Başkent Ankara da defalarca bu hain saldırılar gerçekleşti. Mevcut siyasi iktidarı defalarca bu konuda uyarmamıza rağmen, hiçbir önlem alınmadığı terör örgütlerinin hükümetle alay ettiği bir gerçektir.

Halkın beklentisi siyasi erdem gerektiren duyarlılığı göstermeyen siyasi iktidar sahipleri bir kez daha göstermiştir ki hiçbir sorumluluğu üstüne almamakta ve hala olayları kınamakla yetinmektedir.Daha kaç canımız yaşamını kaybetmeli ki geçmişe dönük yaşanan terör bulmacasını yazan çözüm sürecini adeta korku filmine, kan gölüne dönüştüren hükümet istifa etsin.AKP varsa hiçbir yurttaşımızın can güvenliği yok, her yerde ölüyoruz. Bizler halkımızı öldürenlerden, koruyamayanlardan hesap sormak için yaşayacağız.

Hesap soracağız…

Mit tırlarını, açıklanamayan elektrik kesintilerini, Oslo’yu, imranlı’nın Dolmabahçe’nin hesabını soracağız.Acımız büyük, öfkemiz büyük, Halkız biz, madencileriz, terör mağduruyuz biz…Eli kanlı katillerden hesap soracağız, Asla teslim olmayacağız…

Terörü lanetliyoruz.Ama asla güvende olmadığımızı da biliyoruz.

 

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Mesajında sivillere yönelik gerçekleştirilen barbarca saldırıların insanlığın utanç vesikası olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen bu alçak saldırı sadece Türkiye’ye değil, dünyaya ve insanlığa yapılmıştır. Kana susamış caniler, bütün kutsalları, bütün değerleri ayaklar altına alarak mübarek Ramazan gününde dahi masum kanı dökmekten geri durmuyorlar. İnsanlığa, inanca, değerlere düşman olan bu hain zihniyet kirli amacına asla ulaşamayacaktır” dedi.

Türk milletinin, vicdanlara sığmayan bu hain saldırı karşısında metanetli ve vakur duruşunu koruyacağını ve zor günleri aşacağını kaydeden Başkan Zolan, şunları ifade etti: “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak. Menfur saldırıda şehit düşen vatandaşlarımıza ve hayatını kaybeden misafirlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.”

 

H.Teoman SANCAR CHP Denizli İl Başkanı

ÜLKE YIKILSA AYNI SENARYO AYNI VURDUM DUYMAZLIK! ARTIK YETER!

Gün aydın değil, kara ve kapkara! Yurdum ağlıyor, milletim ağlıyor, canlar gidiyor, üzüntüler bitmiyor. Bu kaçıncı felaket bu kaçıncı saldırı Atatürk Hava Limanın da yaşanan bu kahpe ve hain terör saldırısını kınıyoruz.

Artık akan kanların durması canların kaybolmaması, huzurun biran önce sağlanması için Hükümeti derhal göreve davet ediyoruz. Ülkemizin huzurunu, Vatandaşlarımızın can güvenliğini ve yaşam hakkını korumakla yükümlü Hükümet Yetkililerinin artık bu hayati konuda acil adımlar atmasını bekliyoruz. Üzülmek sorunu çözmüyor, facebook ları, twitter leri kapatarak, vatandaşın haber alma özgürlüğünü bilgi edinme hakkını kısıtlayarak terör son bulmaz ancak radikal adımlar atarak çözülür.

Atatürk’ümüzün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünün de bir kez daha ne kadar doğru ve gerçek bir ilke olduğunu inançla vurguluyor, “inadına barış, inadına barış” diyoruz.Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı planlayanları yapanları ve sebep olanları şiddetle kınıyoruz. Bugün tek dileğimiz var; artık akan kanlar biran evvel dursun, acılarımız sona ersin ve analarımızın babalarımızın yüzleri gülsün.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.