Atatürk'e Hakaret Eden Denizlili Müdür

Atatürk'e Hakaret Eden Denizlili Müdür

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Atatürk'e 'put' diyen şahsı yaptığı paylaşımlar ile ifşa etti.

A+A-

Öztürk, aslen Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Dodurga Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara’da Orman Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan Said Dağdaş adındaki şahsın 10 Kasım sebebiyle kendisine ait sosyal medya adresinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdıran ve onu “diktörlük” ile suçlayan paylaşımlarını ifşa etti.

Milletvekili Öztürk, twitter hesabı üstünden Atatürk’e hakaret eden şahsın birkaç paylaşımını yayınladı ve şu ifadeleri kulllandı:

“Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş. Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e hertürlü hakareti yap. Hemde bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel. Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım, Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini hissettiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım, Senin gibilerin Devlet’imizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşa’ya küfür etmesine mi?”

Yasin Öztürk'ün paylaşımları şu şekilde:

ejgv6w5wsaij0k4.jpgejgv6w3wwaglkjy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum