Atatürk'ün Denizli Ziyareti Tarihi Gündür

Atatürk'ün Denizli Ziyareti Tarihi Gündür

Atatürk'ün Denizli Ziyareti Tarihi Gündür

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şehrimize teşriflerinin 87'nci yıldönümünde, O'nun bize gösterdiği 'milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma' hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. 

Ziyaretiyle tarihi bir gün yaşayan Denizli'nin, nereden nereye geldiği ortadadır ve bugün artık şehrimiz örnek alınan bir yerdedir. Bugünlere elbirliğiyle ve neredeyse durmaksızın çalışarak geldik... Düşündük, çalıştık, ürettik ve gece gündüz demeden insanımızın daha iyi bir şehir ile refah seviyesinde yaşaması için uğraştık! Bugün artık ülke ihracatında ilk sekiz, ülke ekonomisinde de ilk on şehir arasında olmanın onuruyla, geleceğe daha büyük bir güvenle bakıyoruz!

Henüz işimiz bitmedi...  Daha yapacak çok iş, ulaşılacak çok sayıda başarı ile görecek daha güzel günler var. Bizde bu inanç ve azim oldukça, Denizli'mizin günün birinde sadece bölgesinde değil ülkesinde de daha çok ilgi gören, daha fazla söz sahibi bir şehir olması kaçınılmaz bir gelişme olacaktır. Bunun için de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek şeye ihtiyacımız vardır; o da elbirliğiyle çalışmaktır! 

Atatürk'ün de dediği gibi: "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır!"

Biz de bu bilinçle elimizden gelenin en iyisini yaparak, ülke ekonomisi ile toplumsal refahımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz! 

Bugüne kadar ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için her kim emek harcayıp katkı sağladıysa müteşekkiriz. Bu uğurda bu dünyadan gelip geçmişlerimize de rahmet diliyoruz.

Türkiye güçlendikçe, dostumuzun artacağı, bizim iyi olmamızı istemeyen düşmanlarımızın ise hiç bitmeyeceği bir gerçek! Tıpkı bugünlerde de bizzat yaşayıp gördüğümüz gibi... Tarihimizde defalarca kez olduğu gibi vatanının varlığı ve birliği için bugünlerde Suriye'de sınır ötesi bir operasyon yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin bayrağı için şehit düşen yiğitlerine Allah'tan rahmet; silah arkadaşları, yakınları ve milletimize ise başsağlığı diliyoruz.

Allah, kahraman milletimizin evlatlarının yer aldığı gazi ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.

Uğur Erdoğan

Denizli Ticaret Odası Başkanı

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.