ATO’da Beklenti ve İstekler Değerlendirildi

ATO’da Beklenti ve İstekler Değerlendirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı oda ve borsaların Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı, ATO’nun ev sahipliğinde organize edildi.

A+A-

Denizli ve ilçelerinde bulunana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'ne bağlı oda ve borsaların Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı, DTO’nun organizasyonunda, Acıpayam Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya başkanlık eden TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerden gelen istek ve beklentilerle faaliyetlerimizi değerlendirdiklerini, toplantı ve aldıkları kararların hayırlara vesile olmasını, ilçelerdeki odaların yönetim kurulu başkanları ve üyeleriyle kendilerini bir araya getiren Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu'na, ev sahipliğindeki nezaketinden ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

OTURUMA, TOBB GİK ÜYESİ ERDOĞAN BAŞKANLIK ETTİ

TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın yönetmiş olduğu toplantıda, ekonomi ve ticaretteki güncel gelişmelerle oda ve borsaların üyelerinden yönetim kurullarına aktarılmış olan talep, beklenti ve istekler ifade edildi.  Beraber sürdürülen ve yapılabilecek faaliyetlerin koordinasyonu ele alındı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “İHRACATLA DÜNYAYA AÇILMASI, DENİZLİ İÇİN BÜYÜK KAZANÇTIR”

Ev sahibi Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’nun karşılama konuşması ile başlamış olan toplantı, oturum başkanı Uğur Erdoğan’ın dünya, Türkiye ve Denizli ekonomisini ele almış olduğu değerlendirmenin de içerisinde yer aldığı gündem konuşması ile sürdürdü.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.