Attığı Mesajla 12 Yıllık Çilesi Sona Erdi

Attığı Mesajla 12 Yıllık Çilesi Sona Erdi

2007 yılında trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tek başına yemek bile yiyemeyen Yücel Kayatepe’nin hayatı sosyal medya ile değişti.

A+A-

Yücel Kayatepe 2007’de trafik kazası geçirdi ve 2 yıl yoğun bakımda kaldı. Ama yoğun bakımdan çıktıktan sonra artık eskisi gibi değildi. Kayatepe, tek başına yemek yiyemez durumdaydı.

Kayatepe DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU’na attığı bir mesajın hayatını değiştireceğini bilemezdi.  

Sosyal Medyanın Gücü

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU'na attığı bir video 65 bin paylaşım ile 2 milyon kişiye ulaştı. Bu videoların ulaştığı kişilerden biri de Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Atilla Yılmaz idi. Doç. Yılmaz, Yücel'i Okan Üniversitesine davet ederek, gerekli ameliyatı yapıp, sağlığına kavuşmasına aracı oldu. Ve 12 sene sonra Kayatepe artık tek başına yemek yemeye başladı.

15 Günde Değişim

10 günde 2 milyon kişi tarafından izlenen Yücel Kayatepe'nın yardım çağrısı 15 gün gibi kısa bir  zamanda yanıt buldu ve Yücel Kayatepe'nin ameliyatı yapıldı. Bu sırada grup üyeleri de hep Kayatepe’nin yanındalardı. Kayatepe 12 sene sonra ilk defa dün akşam kendi elleriyle yemeğini yemenin mutluluğunu yaşadı.

ic-013.jpg

Yardım Etmeye Hazırım

Yücel Kayatepe'nın ameliyatını gerçekleştiren Doç.Dr. Atilla Yılmaz, ameliyat sonrası DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU kurucusu Nadir Güleç'i arayarak, "Yücel bey'in ameliyatı başarılı geçti. Bu size ulaşan hastalardan sadece bir tanesi. Türkiye'de bu durumda olan çok sayıda hasta var ancak, bunun tedavi edilebildiğini bilmiyorlar. Hareket bozukluğu rahatsızlıklarının bir çoğu günümüzde tedavi edilebilir durumda Bize ulaşan hastalarımızın tedavilerini yapıyoruz. Bu durumda olan kardeşlerime de yardım etmeye her zaman hazırım' diyerek, binlerce hastaya da umut oldu.

Kaynak: Denizlimuhabir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.