Avlu 34. bölüm sansürsüz full tek parça izle Puhu TV

Avlu 34. bölüm sansürsüz full tek parça izle Puhu TV

Avlu 34. bölüm ile Star TV'de. Avlu 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 34. son bölüm sansürsüz izle linki Puhu TV'de.

A+A-

Avlu 34. bölüm ile Star TV'de. Avlu 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 34. son bölüm sansürsüz izle linki Puhu TV'de.

Avlu 34. yeni bölümünde; Kudret’in adamları evi yaylım ateşine tutar. Hasan ve Azra kurşunların hedefi olmaktan kıl payı kurtulur. Bu arada Azra kolundan vurulur.

Hasan’ın annesi eline tüfek alarak ateş edenlere karşı tek başına karşı koymaya çalışır. Azra, dışarıda Vecdi’yi görür.

AVLU 34. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in ardından avluya hükmeden hüzün yerini yavaş yavaş öfkeye bırakmaktadır. Zerrin, ihmalkarlığı yüzünden açılan soruşturmayla boğuşurken, Azra aldığı bir haberle tekrar hayata bağlanır. 

Kudret'in zafer sarhoşluğu kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulmasına sebep olacaktır.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasan ve Azra kaçarken Deniz de acil olarak ameliyata alınır. Polisler ve Jandarma Azra'nın peşine takılırken Tolga kovalamacadan bir sonuç alamayacaklarını düşünerek olay yerinden ayrılarak köylüleri sorgulamaya gider.

Cezaevine gelen savcı herkesin sorgulanacağını söyleyerek her şeyi açıkça anlatmaları ricasında bulunur. Herkes olayın şokunu yaşarken savcı Kudret'in olduğu bölüme giderek onların da sorgulanmasını ister. Savcı bu işin arkasında Kudret'in olduğunu söyleyince Kudret çileden çıkarak savcıya diklenir. Zerrin Kudret, İpek ve Hacer'i hücreye atarak cezalandırır.

Avlu 34. bölüm izle

Hastaneye getirilen Deniz'in kalbi bir anda durur. Şok cihazıyla hayata döndürülmeye çalışan Deniz için artık zor saatler başlar. Hasan'ın dayısı silah seslerini duyunca yardıma koşar. Vecdi Azra'yı alamayacaklarını anlayınca adamları ile birlikte kaçarak uzaklaşır.

AVLU SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.