Avlu 35. bölüm full izle | Avlu son bölüm tek parça izle Puhu TV

Avlu 35. bölüm full izle | Avlu son bölüm tek parça izle Puhu TV

Avlu 35. bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de. Avlu 35. son bölümünü Star TV üzerinden izleyebilirsiniz. Avlu 35. son bölümünde neler yaşandı?

A+A-

Başrollerinde Demet Evgar ile Ceren Moray'ın oynadığı Avlu dizisinin 35. son bölümü 21 Mart Perşembe akşamında Star TV ekranlarında yayında olacak.

Avlu 35. yeni bölümünde; Melis psikolojik sorunları olan Zerrin'in durumunun farkındadır. Zerrin ise tam o anda atak geçirirken o da bu yaşananlara şahitlik eder. Deniz Avlu'ya geri dönmek üzeredir.

Onun hala hayatta olduğunu gören arkadaşları ise kısa bir şaşkınlığın ardından büyük bir mutluluk yaşarlar. Deniz ise Avlu'ya geri döner dönmez hemen harekete geçer. Kudret ise Deniz'i karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Deniz artık Kudret'i hamamda yakalamıştır.

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in toprağa verilişini uzaktan seyreden Azra, Tolga'nın da orada olduğunun farkındadır. Tolga, polisler ile birlikte mezarlıktan ayrılırken Deniz'e ait olduğu sandığı mezara giderek gözyaşları döker. Onu koruyamadığını söyleyerek kendisinden affetmesini ister.

Avlu'da gerilim iyice tırmanmıştır. Kudret'i öldüreceğini söyleyen Hasret, Azra ile Deniz'in intikamını almaya kararlıdır. Kudret ise kapalı kalmaktan dolayı iyice çılgına dönmüştür. Önüne gelene bağırır. Deniz'in ölümünden sonra acılara boğulan Safiye doğru adım atmakta kararlıdır. Herkesten birlik olmalarını istemektedir.

Avlu 35. bölüm full tek parça izle

Kudret de Deniz'in ölümü sonrasında hesap sormaya kararlıdır. Azra ile Tolga birlikte emniyete doğru giderken perişan haldedirler. Ancak tam bu esnada beklenmedik olaylar baş gösterir. Tolga bir anda aracı durdurarak Azra'nın kelepçelerini çözer. Aslında tüm yaşananlar Tolga’nın Melis ile beraberce yaptıkları bir plandan ibarettir. Deniz karşısında Murat'ı görünce şaşkınlığını gizleyemez.

Uzaklarda çiçekler arasında Deniz'in yüzü görünür. Ve Deniz ölmemiştir. Deniz yavaş yavaş kendine gelirken nerede olduğu konusunda net bir bilgisi yoktur. Yerde yatmakta olan kadını tanıyan Azra onun Melek olduğunu söyler. Azra bu işte Kudret'in parmağının olduğunun bilgisini verir.

AVLU 35. SON BÖLÜM PUHU TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.