Avni Örki'den CHP'ye Pankart Tepkisi

Avni Örki'den CHP'ye Pankart Tepkisi

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, CHP’nin afiş siyaseti yaptığını savundu.

A+A-

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının Türkiye hükümetine yönelik bir darbe girişimi olduğunu söyledi. 

 

Bunun tarih boyunca unutulmayacağını ifade eden Örki, “Bu nedenle bu tarihler hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu darbe girişiminde sizin kimlerle iş tuttuğunuz da gün gibi ortadır. 17 ve 25 aralık bir yolsuzluk operasyonu değildir. Yükselen ve ilerleyen Türkiye’nin durdurulması çabasıdır. Devlet ve millet düşmanı paralel yapının elinize tutuşturduğu tamamı yalan ve iftira dolu hezeyanlarla hareket eden CHP halk nazarında itibarsızdır” dedi. 

 

CHP’NİN TARİHİ HEZEYAN DOLU

CHP’nin tarihine bakıldığında ekmek ve tüp kuyruklarının hafızalardaki yerini koruduğunu belirten Örki, “Akmayan sular, kanalizasyon kokan sokaklar, çöp dağları geliyor. Perişan olmuş ve inim inim inleyen aziz milletimiz geliyor. Sizin döneminizdeki Türkiye sınırları aynı sınırlar, aynı insanlar, aynı devlet ama her ne hikmetse ülkemiz sizin döneminizde üçüncü dünya ülkesi Ak Parti döneminde dev devletlerle yarışan ülke. Sizin döneminizde yollar, okullar, hastaneler, hazinemiz perişan Ak Parti döneminde Dünya standartlarının üstünde. Ama yolsuzluk bizim dönemimizde öyle mi? bizce bu işte bir terslik var. 

 

Kimse kalkıp bize yolsuzluk iftirası atamaz. Sokaklarda ne kadar bağrınsanız da milletimiz kendisine hizmet edeni iyi biliyor” dedi. 

 

CHP’NİN DEVRİ KAPANDI 

CHP’nin afiş siyaseti yaparak günü kurtarmaya çalıştığını belirten Örki, “CHP’nin artık devri kapandı. O devir 1980’lerde kaldı. Yalanlarınıza iftiralarınıza bu milletin karnı tok. Ak Parti 3 Kasım 2002 den bu tarafa milletimizin ve dünya mazlumlarının yüzünü güldürmekle meşgul. 

 

Ak Parti milletimizin göğsünü kabartacak hizmetlere imza atmakla meşgul. Ak Parti sizin gibi Bizans anlayışıyla işbirliği yapanlarla mücadele etmekle meşgul. Dolayısıyla ne yapsanız boş artık yükseliş dönemi başladı durduramazsınız. Milletimiz 2023 hedeflerinin sizler tarafından çalınmasına, engellenmesine izin vermeyecek” diye konuştu.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.