Avrupa Ligi son 16 turu şifresiz beIN SPORTS İdman TV canlı izle

Avrupa Ligi son 16 turu şifresiz beIN SPORTS İdman TV canlı izle

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rövanş heyecanı yaşanıyor. Avrupa Ligi'nde 8 karşılaşma İdman TV ve beIN SPORTS şifresiz canlı izle linki.

A+A-

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rövanş heyecanı yaşanıyor. Avrupa Ligi'nde 8 karşılaşma İdman TV ve beIN SPORTS şifresiz canlı izle linki.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu rövanş heyecanı yaşanıyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, bugün yapılacak son 16 turu rövanş maçlarının canlı yayınları belli oldu.

AVRUPA LİGİ SON 16 TURU MAÇLARI

20.55 Krasnodar-Valencia (1-2) Bein Sports 4
20.55 Salzburg-Napoli (0-3) Bein Sports 2
20.55 D.Kiev-Chelsea (0-3) Bein Sports 1 - İdman TV
23.00 Villarreal-Zenit (3-1) Bein Connect
23.00 Arsenal-Rennes (1-3) Bein Sport 2
23.00 Slavia P.-Sevilla (2-2) Bein Sports 4
23.00 Benfica-D.Zagreb (0-1) Bein Connect
23.00 Inter-Frankfurt (0-0) Bein Sports 1 - İdman TV

İDMAN TV NASIL İZLENİR?

İdman TV üzerinden maç yayınları izleyebilmek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor.

Bunun için ilk olarak;  'kanal arama' tuşlarını kullanarak  'OK'  basın. Daha sonra frekans ayarlamanız gerekiyor. İdman TV frekansı olan '11168' değerini girin. Ardından Symbol Rate' değerini ayarlamanız gerekiyor. Bu değeri idman tv numarası olarak '20400' girin. 'Polarizasyon seçeneğinden 'H-Yatay' olacak şekilde ayarlayın.'Bu işlemden sonra Fec ' değerini değiştirmeniz gerekiyor. Bu işlem için ise '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği alan olmayabiliyor. Böyle bir durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur. Bu işlemlerin sonrasında kumandanızın  'OK' tuşuna basarak İdman TV Uydu ayarlarını kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için  'Arama Başlat' veya 'Tp Ara' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir. Son olarak bu işlemin bitmesi ile beraber Uydu alıcınız yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

İDMAN TV CANLI İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.