“Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Ettik”

“Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Ettik”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilçe çapında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2014-2019 döneminde, Fransa’nın Strasbourg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Türkiye’yi temsil ettiklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi bu dönemde Avrupa’ya adım da attı. Merkezefendi Belediyesi Avrupa’daki belediyelerle yarışıyor” dedi.

Bayramyeri’nde esnafla ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, 5 yıllık dönemde yapılan hizmetleri anlattı. Merkezefendi’nin 2014-2019 yılları arasında marka ilçe olduğunu belirten Subaşıoğlu, “2014 yılında göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Merkezefendi’nin bugününü dününden daha güzel yapmak için bir gayretin içerisinde olduk. İlçemizde her yıl sosyal ve yapısal olmak üzere birbirinden önemli projeler gerçekleştirdik. 2018 yılı vizyon projelerin açılış yılı olacak dedik ve öyle de oldu. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı ve Merkez Kütüphanemiz Türkiye genelinde kabul görerek Oscar ödülünün sahibi oldular. Önümüzdeki dönemde de vizyon projeler kazandırmaya, ödülleri Merkezefendi ’ye getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ OLARAK TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİK”

Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiklerini söyleyen Başkan Subaşıoğlu , “Merkezefendi Belediyesi bu dönemde Avrupa’ya adım da attı. 47 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen, 6 ayda bir yapılan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye’yi temsil ettik. Merkezefendi Belediyesi, tüm Türkiye’deki ilçelerle yarışırken, tüm Avrupa’daki belediyelerle de yarışan bir belediye anlayışı çerçevesinde yeni formatlarla, yeni düşüncelerle, yeni yaklaşımlarla, yeni vizyonlarla da proje üreten bir belediyedir. Bu dönem 2014-2019 dönemi yapılan tüm bu projelere rağmen bizim için kuruluş ve çıraklık dönemi oldu. Allah’ın izniyle 2019-2024 dönemi Merkezefendi belediyemiz için ustalık dönemi olacak. Bu dönem yapılan projeler, çok farklı projeler olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.