Aydem'de Yeni Dönem Başlıyor

Aydem'de Yeni Dönem Başlıyor

Aydem ve Gediz Elektrik abonelik işlemlerinde randevu dönemi ile kolaylık başlıyor.

A+A-

Aydem ve Gediz elektrik müşterileri, cumartesi günleri de dahil abonelik işlemlerini kendilerine en yakın Müşteri İlişkileri Merkezi’nde, (MİM) kendilerinin seçtikleri gün ve saat aralığında yapmak için 0850 800 0 186 numaralı İletişim Merkezi’ni arayıp ya da MİM’e müracaat edip randevu alabilecekler.

 

Aydem ve Gediz’in yaptığı açıklamaya göre, hafta içi müsait olmadığından MİM’e gidemeyen müşterilerin, cumartesi günlerinde de işlem yapabilmek için randevu alabilecekler. İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere tüm Türkiye’de 4,8 milyon müşteriye elektrik sağlayan Aydem ve Gediz, bütün müşterileri için randevu sistemini başlatıyor.

Birçok İşlem Yapılacak 

Elektrik tüketicileri, yeni aboneliklerde daha evvel abonelik bulunmayan tüketim noktaları için evvela Aydın, Denizli ve Muğla şehirlerinde ADM Elektrik Dağıtım, İzmir ve Manisa şehirlerindeyse GDZ Elektrik Dağıtım şirketlerinden Bağlantı Anlaşması yaptıktan sonra Aydem ve Gediz’den randevu alarak abonelik işlemlerini sıra beklemeden yapabilecekler. Bununla birlikte bu yeni sistem ile beraber bilhassa yaşlı, engelli, hasta, gazi vb. müşteriler, randevu alarak sıra beklemeden ve zaman kaybetmeden işlemlerini yapabilecek. Yeni abonelik, abone devri, abone iptali, depozito iadesi, güç ve tarife değişikliği, güncel depozito sorgulama, bilgi güncelleme vb. abone işlemler için randevu alınabilecekler.

 

Randevu saatinden 10 dakika evvel MİM’e gelmeleri gereken randevulu müşteriler, İletişim Merkezi’ni arayıp 08.00 - 17.45 saat aralığı için kimlik bilgileriyle randevu saati seçebilecek. Müşterilerin mağdur edilmemesi için kötü niyetli randevu isteklerinin önüne geçilip sınırlı randevu verilecek ve TC kimlik numarasından randevu kayıtları belirlenerek bloke edilecek. Müşteriler, cumartesi günleri çalışan MİM’lerin ve diğer MİM’lerin adreslerine 0850 800 0 186 numaralı İletişim Merkezi’nden, Aydem ve Gediz kurumsal web sitelerinden ulaşılabilecekler. Geliştirme çalışmaları süren Aydem ve Gediz web sitelerinin Online İşlemler sayfasında yer alacak online randevu sistemi ise kısa bir süre içinde devreye alınacağı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.