Ayder Yaylası Turuna Katılın - Trippters

Ayder Yaylası Turuna Katılın - Trippters

Ayder yaylası karadenizin eşsiz yaylalarından bir tanesidir. Ayder yaylasına düzenlediğimiz her bütçeye uygun kampanyamızdan faydalanın.

A+A-

Ayder Yaylası, Rize içerisinde yer alan en meşhur yaylalar arasındadır. Türkiye’de olduğu kadar dünyada da nam yapmayı başaran Ayder Yaylası turu, bölgeyi ziyaret eden konuklarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Bugün siz de bölge turları hakkında bilgi almak için telefon ile bilgi alabilirsiniz. Ayder Yaylası turları, günübirlik olduğu gibi konaklamalı olarak da düzenlenebilmektedir. Bölgenin unutulmaz yapısı ve coğrafyası, katılım gösteren bütün herkese unutulmaz bir deneyim vaat etmekte. Özellikle gurme lezzetler ve doğa sporlarına merakı olanların tercih ettikleri Ayder, yılın belirli dönemlerinde de şenliklere de ev sahipliği yapabilmektedir. Düzenlenen şenlikler ile birlikte, Türkiye ve dünyanın dört bir tarafından misafire ev sahipliği yapan bölge halkı, eşsiz kültürlerini misafirleriyle buluşturmayı başarıyor.

Ayder Yaylası Turu

Ayder yaylası turu ile birlikte, bölgede inanılmaz bir deneyim sizleri bekliyor. Günübirlik turlar sabahın ilk ışıklarıyla başlayarak, bölgeye doğru ilerlemektedir. Ortalama 1,5 saat ile 3 saat süren bu yolculuklar ile siz de unutamayacağınız bir deneyime adım atabileceksiniz. Ayder yaylası Çamlıhemşin merkeze 19 kilometre uzaklıktadır. 1350 rakımda bulunan Ayder, kullanıcılarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Ayder bölgesi sahip olduğu kaplıcalarla da bölgeyi ziyaret eden konuklara alternatif tatil yapılarına da uyum sağlayabileceği bir ev sahipliği yapıyor. Ayder yaylası ile gurme lezzetler tadabilecek ve yöre halkının oluşturduğu unutulmaz tatlara varabileceksiniz.

Ayder Yayla Turu Günübirlik

Ayder yayla turu günübirlik olarak konuklarına sabahtan akşama kadar süren etkinliklerle dolu bir tatil planı sunuyor. Ayder yayla turu ile birlikte konuklar, gurme lezzetler tadabilecek, doğa sporlarına katılabilecek ve bölgede unutamayacakları fotoğraflar çekebilecekler. Fotoğraf meraklılarının hayatları boyunca unutamayacakları bir alan olan Ayder Yaylası, yeşilin her rengine ev sahipliği yapıyor. Pandemi süresince dört duvar arasında kalmanın yaşattığı bütün stresi yok edecek ve hayal ettiğiniz standarta ulaşabileceksiniz. Bugün siz de sitemiz üzerinden unutamayacağınız bir tur için rezervasyon yaptırabilir ve günlük stresten uzaklaşabileceğiniz bir rezervasyon yaptırabileceksiniz. Ayder yaylası ile ilgili alternatif bilgileri ve tur güzergahımızdaki etkinliklerimizle ilgili telefon açarak rezervasyon bilgisi alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.trippters.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.