Aydınlılara Dokunulmamış Kadınlar'ı anlattı

Aydınlılara Dokunulmamış Kadınlar'ı anlattı

Kitap Ağacı Topluluğu Aydın Temsilciliği, sevilen yazar Emine Supçin’i Aydınlı kitapseverlerle buluşturdu.

A+A-

''Dokunulmamış Kadınlar” kitabı felsefesinden bahseden yazar Supçin, son zamanlarda kadına yönelik artan şiddete de değinerek, cehaletin en büyük korkusunun kadın olduğunu vurgulayarak, “'Kadın öğrenirse çocuklarına da öğretir' diyerek kitabının iddiası budur" dedi.

Kitap Ağacı Topluluğu ve Aydınlı kitapseverlerle Kahve Bahanede bir araya gelen yazar Emine Supçin, Aydınlı hayranlarıyla kısa bir sohbetin ardından kitaplarını imzaladı. Aydınlı hayranlarıyla buluşan Supçin şunları söyledi: “Bu ülkenin öncelikle kitap okuyan insanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Günümüzde kadın cinayetlerimiz, tecavüzlerinin ve toplum ahlakının dibe çöktüğü şu günlerde özellikle okuyan kadın ile okuyan insanımızın bizi daha aydınlık günlere götüreceğine inanıyorum. Bu yüzden iyi ki varsınız. Sizlerle burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.”

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Her ay düzenli olarak toplanmaya çalıştıklarını söyleyen Kitap Ağaçı Topluluğu Aydın Temsilcisi Sümeyye Uyanık, "Belli bir kitap üzerine tartışıyoruz bir araya gelerek. Birbirimizle etkileşim halinde yazarlar ve kitaplar öneriyoruz. Amacımız sadece kitap okumak değil, bir araya gelip birbirimizi tanımak. Aynı yurt ve okulda olup bu topluluk sayesinde birçok insanla tanıştım. Birbirimize kitaplar önerdik. Kitap aracılığıyla bir araya geliyoruz. Türkiye genelinde iki tane kütüphane kurduk. Her ilden kitaplar gönderildi ve bu kitaplarla köy okullarında kütüphaneler oluşturduk. Herkes'den destek bekliyoruz" diye konuştu.

Yazar Emine Supçin'e plaket veren Kitap Ağacı Topluluğu'na teşekkür ederek, Aydınlı kitapseverlerle sohbet edip kitaplarını imzaladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.