Aynı Gün Hem Sevinç Hem Acı

Aynı Gün Hem Sevinç Hem Acı

Başkan Özbaş, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edip 1. olan Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu’nun şampiyonluğunu,   Süper Amatör Lig maçında kalp krizi geçirip vefat eden Ekundayo Ebenezer Mawoyeka’ya Sarayköy halkı namına hediye ett

A+A-

Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü, 4 Kasım Pazar günü 2 değişik dalda mücadelesini verdi. Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde organize edilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Denizli adına mücadele ederken Sarayköyspor ise Servergazi Stadı'nda Yeşilköyspor karşılaşmasında idi.

Acı Haber Alındı

Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, hünerlerini sergilemek amacı ile sahneye çıkmadan evvel Sarayköyspor, Yeşilköyspor karşılaşmasından 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Ekundayo Ebenezer Mawoyeka’nın kaldırıldığı hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği acı haberi alındı.

Acı haberin ardından Yeşilköyspor ile Sarayköyspor arasında oynanmış olan maç ertelenirken, halk oyununda 1.liği elden bırakmayan Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, Denizli namına mücadele ettiği müsabakada Geleneksel Düzenlemeli Dal Yarışması’nda Türkiye 1.si oldu.

 

Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu’nun Türkiye şampiyonluğunu, Sarayköyspor, Yeşilköyspor mücadelesinde kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Nijeryalı futbolcu Ekundayo Ebenezer Mawoyeka’ya armağan ettiğini belirten Başkan Özbaş, hüznü sevinci, acıyı tatlıyı bir arada yaşamanın insanoğlunun kaderi ve hayatın bir gerçeği olduğunu, pazar günü bir yanda sevinci diğer yanda acıyı yaşadıklarını, yüreklerinin yandığı bugünlerde aclarını bir nebze olsun hafifleten efeleri, yarenleri, anternörleri ve velileri tebrik ettiğini; bu özel şampiyonluğu tüm Sarayköy olarak "Eko" ya armağan ettiklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.