Ayşe Öğretmen Çok Şaşırdı

Ayşe Öğretmen Çok Şaşırdı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 95 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Çavuşlar'a ziyarette bulundu.

A+A-

24 Kasım Öğretmenler Gününde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sürpriz bir ziyarette bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 95 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Çavuşlar'ı evinde ziyarette bulundu. Denizli Lisesi'nde matematik öğretmenliği yapmış olan Çavuşlar, Başkan Gürlesin'i evinde görünce mutlu oldu. Ayşe Çavuşlar'ın elini öpüp çiçek verip öğretmenler gününü kutlayan Başkan Gürlesin'i Ayşe öğretmen yakın bir ilgi gösterdi. Ziyarete Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar ve üyeler de katılımda bulundu.

En Büyük Sürpriz

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden emekli öğretmen Ayşe Çavuylar, "Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e ziyareti için teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar böyle güzel bir sürprizle ilk defa karşılaşıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu ifade ederek, "Hepimizin hayatında öğretenlerimizin izi var. Öğretmenlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Ayşe öğretmende 95 yaşında ve binlerce öğrenciyi hayata hazırlamış. Bu özel günde kendisini ziyaret edip, öğretmenler günün kutlamak istedim. Daha nice öğretmenler günü geçirmesini dilerim. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini bir kez daha kutluyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.