AYSİAD’ta Yeni Üyeler Beratlarını Aldılar

AYSİAD’ta Yeni Üyeler Beratlarını Aldılar

Avrasya Yönetici İşadamları Derneği (AYSİAD) bugün yaptığı yoğun geniş katılımlı toplantı ile 48 yeni üyesinin beratlarını verdi.

A+A-

Toplantı Denizli’deki Çamlık Beyaz Kafe’de yapıldı. Toplantıya Avrasya Yönetici İşadamları Derneği (AYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık ile beraber evvelki dönem başkanlarıyla, mevcut ve yeni üyeler katılımda bulundular.

Toplantının açılış konuşmasında Avrasya Yönetici İşadamları Derneği (AYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, pek çok projenin yapıldığı ifade etti ve AYSİAD’ın kuruluş gününden beri sanayici ve iş insanının yanında olduğunu, Genç AYSİAD ile beraber heyecanlarının katlanacağını ve onlarla beraber yeni projelerin üretileceğini belirtti.

72357560_681003392392763_373635105047969792_n.jpg

26 Ekim’de Ödül Töreni Yapılacak

10 sene içerisinde Türkiye'nin pek çok şehrine tecrübeli AYSİAD'lılar göndereceklerini de belirten Başkan Catlık, onların da kendi bulundukları illerde AYSİAD'larını kurmalarını sağlayacaklarını, bir sene içinde internet sitelerini yenilediklerini, deprem bölgelerine destek verdiklerini belirterek, “Üyelerimizin katıldığı iftar programımızı yaptık. 'Hayalimdeki İş İnsanı' Projesiyle tüm Türkiye'nin ve farklı sivil toplum kuruluşlarının ilgisini çektik. Alanında Uzman kişilerin katıldığı Akademi sohbetleri gerçekleştirdik. Üyelerimizin birbiriyle tanışması, iş potansiyellerini artırmak için sektörler buluşmasını gerçekleştirdik. İsteyen üyelerimize yurt dışından yetişmiş personel ihtiyacını karşıladık. 26 Ekim'de 14. AYSİAD ödül törenini gerçekleştireceğiz." dedi.

Konuşmalardan sonra toplantıda AYSİAD'a yeni katılmış olan 48 yeni üye beratları aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.