Babaanne ve Torunu Şifayı Denizli'de Buldu

Babaanne ve Torunu Şifayı Denizli'de Buldu

Afyon’da yaşayan babaanne ve Denizli’de yaşayan torunu, Denizli'de aynı gün obezite ameliyatı oldu

A+A-

Yandaş rahatsızlıkları bulunan babaanne ve kilosundan rahatsız olan torunun hedefi ise zayıflamanın yanında sağlıklarına kavuşmak.

134 kilogram ağırlığındaki babaanne Keziban Tuluk (60) ve torunu Firdevs Tuluk (21), fazla kilolarından kurtulmak için Denizli özel bir hastaneye başvurdular. Obezite nedeniyle şeker, hipertansiyon, karaciğer yağlanması gibi yandaş rahatsızlıkları bulunan Keziban Tuluk ve görünümünden dolayı kilosundan rahatsızlık duyan Firdevs Tuluk’un, hastanede gerekli tetkik ve incelemelerin yapılmasının ardından obezite ameliyatı olmasına karar verildi. Aynı gün, arka arkaya ameliyat olan babaanne ve torunu, başarılı geçen ameliyat sonrası 2 günün ardından hastaneden taburcu edildi.

“Temel ihtiyaçlarımı gideremiyordum”

Obezite nedeniyle yaşadığı rahatsızlıkların yaşam kalitesini düşürdüğünü dile getiren babaanne Tuluk, “Yaşımın da ilerlemesiyle yaşadığım rahatsızlıklar beni zorluyordu. Yürümek, merdiven çıkmak ve bunun yanında temel ihtiyaçlarımı gidermekte güçlük çekiyordum. Bir anda karar verdik ve ameliyat olduk. Tek isteğimiz sağlığımıza kavuşmak. Başarılı ameliyatlarından dolayı doktorumuza ve ekibine ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

(İHA) -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.