Babadağ TOKİ’de Bereketli Sahur

Babadağ TOKİ’de Bereketli Sahur

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Babadağ TOKİ Konutlarında sahur programı organize edildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen iftar buluşmalarından başka sahur sofralarında da vatandaşlar ile buluşuyor. Bu çerçevede Babadağ TOKİ Konutlarında kurulmuş olan sahur sofrasına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel ile vatandaşlar katılımda bulundu.


 

Başkan Osman Zolan, sahura katılımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunarak bu manevi iklimin, bu güzelliğin hep beraber yaşanmasını istediklerini, burada çocukların, gençlerin olduğunu, onlar için de ileride çok büyük hatıraların olacağını, onların da 'Bizim çocukluğumuzda ramazan böyleydi' diyeceklerini,  kendilerini candan, gönülden karşıladıklarını, Allah'ın bu kardeşliği daim eylemesini, İnşallah ülkede, şehirde birlik ve beraberlik içinde huzur içinde olarak, bu güzelliklerin artarak devam etmesini dilediklerini ifade etti.

 

Birlik ve beraberlik iklimi yaşanıyor

 

Evvelki  dönem milletvekillerinden Mehmet Yüksel ise, hemşehrileri ile buluşmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, Allah'ın sevdikleri ile birlikte Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına ulaşmayı nasip etmesi dileklerini iletti.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz de, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sahurda buluştuklarını ifade ederek, bu güzel manevi ortamda beraber sahur yapmayı kendilerine nasip eden Cenabı Hak'ka hamd ettiğini, mahalle kültürünün, birlik ve beraberlik iklimi olduğunu ve kendilerine bu ortamı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanına ve ekibine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.