Babasının Cansız Bedenini Görünce Kriz Geçirdi

Babasının Cansız Bedenini Görünce Kriz Geçirdi

Denizli 2. Sanayisinde bir intihar olayı meydana geldiği ve 49 yaşındaki Özkan Solak'ın canına kıydığı öğrenildi. İşte detaylar...

A+A-

Alınan bilgilere olay bu sabah saat 07.00 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi 125. Sokakta gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinden evinden çıkan 50 yaşındaki Ö.S işyerine geldi ve tavana bağladığı ip ile kendini tavana asarak intihar etti. 

Şoke Oldu

İntihardan sonra iş yerine gelen oğlu  babasının kendini astığını görünce bir anda kriz geçirdi. Sanayi esnafı, "İntihar eden Özkan Solak sanayi esnafı tarafından sevilen bir insandı. Şok yaşadık, ekonomik sıkıntısı olsa bize söylerdi. 20 yıllık alışveriş yaptığımız esnaf arkadaşımız, üzgünüz." ifadesini kullandı.  

Çevredekiler tarafından acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber verildi. Haberin alınması ile olay yerine intikal eden sağlık ekiplerini Ö.S’nin cansız bedenine ulaştı. Sağlık ekipleri Ö.S’nin cansız bedenini otopsi yapılması için adli tıp kurumuna sevk etti.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi. 2. Sanayinin çok sayılan ve sevilen esnaflarından olan Ö.S.’nin cenazesi töreni otopsi sonucundan sonra  yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.