Bağ Evine Kaçak İçki Operasyonu

Bağ Evine Kaçak İçki Operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan başarılı bir operasyon ile kaçak içki üreten 6 şahıs kıskıvrak yakalandı.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi birimleri, Tavas ilçesi Kızılcabölük’de bir bağ evinde kaçak içki üretildiğini belirledi. 1 Temmuz 2018 günü bağ evine yapılan operasyon sonucunda altı zanlı suçüstü yakalandı.

Binlerce Şişe Bulundu

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı olan ekipler tarafından dün bağ evinde gerçekleştirilen aramalarda,

693 tane şişe rakı, 332 tane şişe viski, 271 adet şişe votka, 100 litre civarında bidonlar içinde viski, 275 litreye yakında etil alkol, 3 bin tane kaçak tapdk bandrolü, 2.770 tane boş şişe ve bilyeli kapak, 6 tane 250 litre kapasiteli imalat için kullanılan plastik tank ve aparat bulundu.

3 Zanlı Cezaevine Sevk Edildi

Operasyon sonucunda elde edilen kaçak içki ve kaçak içki üretiminde kullanılmış olan malzemelere ekipler tarafından el konuldu. Yakalana 6 zanlı yapılan işlemlerinden sonra adli makamlara gönderildi.  Bu zanlılardan 3 tanesinin tutuklanıp Kocabaş Cezaevine gönderildiği ifade edilirken, 3 zanlınınsa adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.