Bahtiyar: Esnafın Yüzü Gülecek

Bahtiyar: Esnafın Yüzü Gülecek

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kala Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

A+A-

Her gün farklı bir bölgeyi ziyaret ederek Denizli’de gezilmedik yer bırakmayan Bahtiyar, bugün Denizli 3. Sanayi’de esnafları ziyaret etti. Esnafların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Bahtiyar’a esnaf destek sözü verdi.

Denizli 3. Sanayi’de esnaflarla bir araya gelen Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar 3. Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın dertlerini ve isteklerini dinledi. Denizli’nin ekonomik anlamda kazanması için yapılması gereken bütün projeleri hazırladıklarını vurgulayan Bahtiyar, “Üreten Denizli Modeli ismiyle bir model, proje sunuyoruz. Bu modelin alt yapısından küçük ve orta ölçekteki üreticilerimiz ve sanayicilerimiz de var. Üreten Denizli’yi kurmak için birlikte çalışacağız. Üretenin kazanmasını sağlayacağız. Yeni sanayi alanları geliştirecek, kentimizin ekonomisini birlikte canlandıracağız” dedi.

Esnaf Kepenk Kapatmayacak

“Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicilerimizin üretimlerinde destek olacak, kalkınma hamlesi için öncü olacağız” diyen Bahtiyar, 3. Sanayideki boş dükkanlara dikkat çekti. Yaşanan ekonomik krizin etkisiyle yaklaşık 30 esnafın kepenk kapattığını belirten Bahtiyar, “Üreten Denizli Modeli ile esnaflarımız artık kepenk kapatmayacak. Esnafımızın yüzü gülecek” dedi. Ümit Bahtiyar’a destek olacaklarını ifade eden Sanayi esnafları ise Üreten Denizli için birlikte üretme sözü verdi.

Sanayi esnafının yüzünün geleceğine dikkat çeken Bahtiyar, 3. Sanayi’de işlek caddelerinden olan 25. Cadde üzerindeki boş dükkanlara dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.