Bahtiyar’dan Tüm Vatandaşlara Çağrı

Bahtiyar’dan Tüm Vatandaşlara Çağrı

Millet İttifakı İYİ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçmenlere yarın gerçekleştirilecek seçimler için oy kullanma çağrısında bulundu.

A+A-

Bahtiyar “Seçimlerde oy kullanmak ve yönetimler için söz söylemek vatandaşlık ve demokrasi görevimizdir. Memleketimize sahip çıkmak için tüm hemşehrilerimizi yarın oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar oy kullanma çağrısında bulundu. Oy kullanmanın bir vatandaşlık ve demokrasi vazifesi olduğunun altını çize Bahtiyar, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirmek ve demokrasimize sahip çıkmak için tüm hemşehrilerimizi yarın oy kullanmaya davet ediyorum. Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın Denizli’nin geleceği için söz söylemesi ve geleceğine sahip çıkması gereklidir” dedi.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Bahtiyar seçim sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Bahtiyar, “Son derece güzel bir kampanya süreci geçirdik. Seçim maratonumuzun başladığı ilk günden bu yana yanımızda olan, çalışma yürüten; paylaşım yapan, sahada çalışan, gönülden destek veren ve daha iyi bir Denizli için hayal kuran herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İnşallah Pazartesi günü daha İYİ, Üreten bir Denizli için çalışmalarımızı hep birlikte hızlandırarak sürdüreceğiz. Ayrıca parti rozetlerimizi de bir kenara bırakarak, herkese eşit hizmet vereceğiz ve birlikte hareket edeceğiz.

Herkesin mutlu olduğu, refahı birlikte yükselttiğimiz, birlik ve beraberliğimizin daim olacağı İYİ bir Denizli için sandığa gidelim. Her bir oy, herkesin kazanacağı bir yerel yönetim sistemini kuracak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.