Bakan Nihat Zeybekçi Lağım Fareleri Gibi Ölecekler

Bakan Nihat Zeybekçi Lağım Fareleri Gibi Ölecekler

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Çivril İlçesi'nde demokrasi nöbetine katılarak halka seslendi.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Çivril İlçesi'nde demokrasi nöbetine katılarak halka seslendi. Bakan Zeybekci, darbecilerin 1.5, 2 metrekarelik yerde lağım fareleri gibi öleceklerini belirterek, Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, 'Keşke geberip, gitseydik' diyecekler. İnsan yüzü görmeyecekler, insan sesi duymayacaklar. Bunların arkalarında ne var, kim tarafından beslendi, kim tarafından gönderildi ve kurgulandı, hepsini biliyoruz dedi.

Çivril İlçesi Cumhuriyet Parkı'ndaki demokrasi nöbetine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, halka seslendi. Bakan Zeybekci, Türkiye'deki terörün kökünü kazıyıncaya kadar mücadelenin süreceğini, bundan kimsenin şüphesinin olmamasını söyledi. Bakan Zeybekci, her türlü teröre karşı mücadele edeceklerini belirterek, Bugünlerde bu millete, bu zulmü reva gören, bu ülkeye, bu lekeyi süren, bu millete haksızlığı revam gören, o başta kaçıp gidip de, 40 yıl önce bu ülkeye saldığı tohumlar hareketlenmeye başladığında, başına gelecekleri veya onlar başarısız olursa, 'ben ne olurum' diyerek kaçıp gidip de Amerika'ya saklanan o hain başta olmak üzere tamamının kökünü kazınıncaya kadar, şehitlerinin kanının intikamı alıncaya kadar durmak yok, bunlardan hesap sormaya devam edeceğiz. dedi.

BU MİLLETE KALKAN ELLER SONUNA KADAR KIRILACAK

Bakan Zeybekci, darbecilerin lağım fareleri gibi öleceklerini belirterek, Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, 'keşke geberseydik de kurtulsaydık' diyecekler, cezalarla bunlara bir daha ömür boyu gün yüzü göstermeyeceğiz. Yaşadıkça insan sesi duymayacaklar, kendi seslerini duyacaklar, 1.5, 2 metrekare yerde lağım fareleri gibi geberip gidecekler. Emin olun, bu millete kalkan eller sonuna kadar kırılacak. Bunların arkalarında ne var, kim tarafından beslendi, kim tarafından gönderildi, kurgulandı hepsini biliyoruz dedi.

ABLALAR, ABİLER HDP'YE OY İSTEDİ

Bakan Zeybekci, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi ablalar ile ağabeylerin HDP'ye oy istediğini ifade ederek, Bunlar, gezi olaylarında yapamadıklarını 17-25 Aralık olaylarında ülkenin Cumhurbaşkanına yeniden kast ettiler. Cumhurbaşkanını derdest etmek istiyorlardı. Bu millet seçimlerde öyle bir ders verdi ki bir daha kalkamazlardı, devamı malum. PKK'yi desteklediğini bildiğimiz parti, eline sazı alıp da yollara çıkıp, 'biz Türkiye partisi olacağız, mecliste siyaset yapacağız' diye milleti kandırdı. O günlere bir daha gidelim, Denizli'de bile ablalar, ağabeyler gelip, HDP'ye oy istedi. O ihanet o zaman başlıyordu, beraber bir araya gelmişlerdi dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.