Bakanın Adı Kullanılarak Vatandaşlar Dolandırıldı

Bakanın Adı Kullanılarak Vatandaşlar Dolandırıldı

Bakan Berat Albayrak'ın ismi kullanılarak vatandaş dolandırıldı. Mağdurlar arasında Denizli'ye atanan bir de zabıta var.

A+A-

Bakan Berat Albayrak'ın ismini kullanarak vatandaşı dolandıran bir şahıs ile alakalı işi hakkında üç yıl sonra suç duyurusunda bulunuldu.

İddialara göre kendisi de zabıta memuru olan şahıs Enerji Bakanı Berat Albayrak'la çok eskiden tanıştıklarını, halı saha arkadaşı olduklarını söyledi ve bir esnafla bir zabıtayı ağına düşürerek binlerce TL dolandırdı.

Lokanta sahibi olan esnafı önce güneş enerji sistemi numarası ile 150 bin TL dolandırdığı iddia edilen şahıs, daha sonra aynı esnafı Hibe kredisi numarası ile 95 bin TL dolandırdı.

Üç yılda binlerce lira zarar ettiğini ve iş yerini kaybedip icralık olduğunu ifade eden esnaf kendisini dolandırdığını iddia ettiği şahıs ile alakalı suç duyurusunda bulundu.

Mağdur Zabıta Müdürü Denizli'de

Mağdur esnaf dolandırıcı şahsa 100 bin TL  veren ve Denizli'ye tayin olan Zabıta Müdürü R.K.'nin de mağdur olduğunu, Manavgat ve Antalya'da aynı yöntemle birçok kişinin dolandırıldığını öğrendiğini ifade etti.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.