Bakırlı'da Feci Kaza,3 Ölü 3 Yaralı

Bakırlı'da Feci Kaza,3 Ölü 3 Yaralı

DENİZLİ'de, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobilin başka bir otomobile çarpıp, ardından da refüjü aşarak karşı şeritten gelen bir TIR'ın altına girdiği kazada, 2'si kardeş 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

A+A-

Bugün saat 01.00 sıralarında, 26 yaşındaki Murat Duran'ın kullandığı 20 RK 544 plakalı otomobil, Denizli-İzmir karayolu Bakırlı Köprülü Kavşağı yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, aynı yöne giden Ali Kök yönetimindeki 20 AE 359 plakalı otomobile çarpıp, refüjü aşarak geçtiği karşı şeritte, Ali Özyılmaz'ın kullandığı 20 DF 563 plakalı TIR'ın altına girdi.


Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Murat Duran ile arkadaşı olan üç kardeşten 28 yaşındaki Ümit Avgörür ve 17 yaşındaki Ali Avgörür yaralanırken, 25 yaşındaki Sami Avgörür olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer otomobil sürücüsü Ali Kökçü ile aynı araçtaki Mehmet Erk de kazada yaralandı. Yaralılardan Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Murat Duran ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ümit Avgörür de doktorarın müdahalelerine rağmen yaşamlarını yitirdi.


Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisi süren Ali Avgörür'ün durumunun ise ağır olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Diğer iki yaralı ise Denizli Devlet Hastanesi'nde ayakta yapılan tedavileri sonrası taburcu edildi.


Polisin kazayla ilgili soruşturması sürerken, ölen 3 kişinin cenazeleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ölenler arasındaki iki kardeşin cenaze Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.