Baklan'a 100 Dairelik Konut Projesi

Baklan'a 100 Dairelik Konut Projesi

Baklan Belediyesi Merkez İlçe Denizli Caddesi'ne yapılacak olan 100 dairelik konut projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

A+A-

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever Belediye Düğün Salonu’nda ilçeye yapılacak olan konut projesi için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Gülsever’in yanı sıra belediye meclis üyelerinden Ali Yapsu, Mehmet Emin Giral, Mesut İnan, Nihat Ürkmez, Ali Orhan, İsmail Avcı, Ahmet Kıran, Taner Şaşar, İlhami Sansar, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı. Toplantıda Fen işleri İdaresi, Mimar Mustafa Yalçın ve Harita Teknikeri Muhammet Ertuğrul Kocaoluk katılımcılara konut projesinin teknik bilgilerini anlattı.

 

Baklan’ın her gün daha da büyüyeceğini vurgulayan Başkan Gülsever “Baklan’da önceliklerimizden olan konut projemizi ilçe halkımızın da projeye ilgisi doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Bu projeyle hem ilçe halkımız hem de Baklan’da yaşamak isteyen ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımız için konforlu, modern yaşam alanları oluşturacağız” dedi.

 

KAYITLAR BAŞLADI

 

Temeli en yakın zamanda atılması planlanan konut projesi için çalışmaların hızla devam ettiğinin altını çizen Başkan Gülsever, “Her kesime hitap eden yaşanabilir ve kolay edinilebilir konutlar için Baklan Belediyesi güvenceniz olacaktır. Proje aşamasında olan 2+1 ve 3+1 konutlarımız her gelir düzeyine her yaşam tarzına uygun olacak şekilde planlanmıştır. Binalarımız 5 katlı 10 daire ve 10 blok ffolarak kaloriferli, asansörlü içerisinde sosyal tesis alanları, ticari sahaları, süper marketleri, otopark alanı ve geniş yeşil alan yer alacak şekilde tasarlandı. Kayıtlarımız başlamış olup müracaatlarınızı belediyemize yapabilirsiniz. Biz bu proje ile halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.