Baklan'a Bu Hizmetler Çok Yakışacak

Baklan'a Bu Hizmetler Çok Yakışacak

Denizli ilinin Baklan ilçesinde, Baklan Belediyesi’nce cadde, yol ve boş alanlarda başlayana çevre düzenleme çalışmaları tüm hızla sürüyor.

A+A-

En son Konak mahallesinde bulunan gölet çukurunun üzerinin kapatılması ve düzenleme yapılmış olan alana sosyal tesislerin inşa edilmesi projesi faaliyete alındı.


Baklan Belediyesi tarafından çevre düzenleme, bahçe ve sosyal tesis çalışmaları hızla devam ediyor. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ’in talimatlarıyla Baklan Konak mahallesinde gölet çukurunun kapatılması çalışmalarına başlandı. Çukurun kapatılmasından sonra ortalama 3 bin metrekarelik alana, halkın kullanımına sunulması için sosyal tesisler yapılacak.

“Tesisler ilçemize çok yakışacak”

Gölet çukurunun kapatılması ile alakalı çalışmaları yerinde inceleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan’da düzensiz alanın kalmadığını, Baklan Konak Mahallesi’nde halkın senelerdir yaşadığı, çözümlenmeyen sorunlarının tek tek çözüme kavuşturulduğunu, Konak Mahallesinde hedef projelerden bir tanesi olan, Konak girişinde kötü görünüm meydana getiren gölet çukurunun Belediye imkanları ile kapatıldığını, çalışmaların tamamlanmasından sonra ortalama 3 bin m2 alan üzerinde park ve meydan düzenlemelerinin yapılacağını, bununla beraber alan üstünde halkın hoşça vakit geçirebileceği sosyal tesislerin inşa edileceğini ve vatandaşların kullanımına sunulacağını ve sosyal tesislerin Baklan’a çok yakışacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.