Balkon korkuluğu koptu, İşçi Ağır Yaralandı

Balkon korkuluğu koptu, İşçi Ağır Yaralandı

Balkon korkuluğu koptu, İşçi Ağır Yaralandı

A+A-

Denizli’de Ahmet Yıldırım isimli işçi mobilya montajı için gittiği inşaatta, yaslandığı Fransız balkon korkuluğu kopunca 2.kattan aşağı düştü. Ağır yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı, tedavisi devam ediyor.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde inşaat halindeki binaya mobilya montajı yapmak için giden Ahmet Yıldırım (27), çalışırken yaslandığı balkon korkuluğunun kopması üzerine 2.kattan aşağıya kafası üstü düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmet Yıldırım’ın hayati tehlikesi sürüyor. 

Ahmet Yıldırım ve abisi bu sabah inşaat halindeki binaya dolap montajlamak için gitti. Montaj yaptığı sırada kendini Fransız balkona yaslayan işçi  biraz fazla yüklenince korkuluk yerinden koptu. Dengesini kaybeden Ahmet Yıldırım 2’inci kattan aşağıya düşerek kafasını yere çarptı. Olay hemen 112 Acil servise bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım’ın sağlık durumu ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri inşaat halindeki binanın yan tarafında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.