Başarının Tesadüf Olmadığını Gösterdiler

Başarının Tesadüf Olmadığını Gösterdiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 7. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvasına Denizli Final Okulları damgasını vurdu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7.sini organize ettiği Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası 22-23-24 Aralık tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Münazara Turnuvasında geçen sene olduğu gibi bu sene de Denizli Final Okullarının rüzgarı vardı. Denizli Final Okulları 1.liği bu sene de kimseye kaptırmadı.

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Denizli Final Eğitim Kurumları Müdürü Sadi Öztekin, Denizli Final Okulları’nın yine şampiyon olduğunu, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen Liseler Arası Münazara Turnuvasında Final Fen Lisesinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da il birincisi olduğunu, en iyi konuşmacının da  öğrencileri İ. Serdar Bağ’ın olduğunu, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini ifade etti.

Öğrencilerimizi Destekliyoruz

Öztekin konuşmasına şöyle devam etti: “ Denizli Final Okulları olarak öğrencilerimizi çok yönlü olarak yetiştiriyoruz. Sadece akademik alanda değil sosyal ve sportif alanlarda da öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre bir program belirleyip o konularda da öğrencilerimizi destekliyoruz. Üst üste ikinci kez bu başarının kazanılması bizi ayrıca gururlandırdı. Tekrardan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.