Başbuğumuz, Tarihe Geçmiştir

Başbuğumuz, Tarihe Geçmiştir

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali YILMAZ, Başbuğ Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 23. yılı münasebeti ile bir açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Başbuğumuzun, bizlere miras bıraktığı fikirleri pusulamız olmaya,yürüyüşümüze yön tayin etmeye devam edecektir.Yemen’den Belgrat’a, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar dünyanın her bir noktasında ülkücülere heyecan ve ruh veren merhum sayın Türkeş bey,sınırları aşan bir davanın başbuğudur. Bizler kıtalara Türk mührünü vuran bir iradenin onurlu mensuplarıyız.Tanrı Dağlarına, selam ve yüreğimdeki heyecanımı gönderiyorum.

Başbuğumuz,memleketimizin en buhranlı dönemlerinde,itidalli tavrı,dayanışma ve kardeşlikten yana olan tercihi ile tarihe geçmiştir.Türk milletine ve milliyetçiliğine adanmış bir ömrün, inancın,cesaretin simgesi olmakla birlikte merhum Başbuğumuz, ebediyete intikalinin üzerinden neredeyse çeyrek asır geçmiş olmasına karşın,düşüncelerinin haktan yana oluşu,tavsiyelerinin samimi,isabetli olmasından kaynaklı olarak,kabul ve takdir görmeye devam etmektedir.

Emanetimiz olan Milliyetçi Hareket Partisi,önce ülkem ve milletim,sonra partim ve ben felsefesi doğrultusunda genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli,önderliğinde bekamızın temin edilmesi sureti ile dün olduğu gibi bugün de popülizmden uzakta,prensiplere bağlı kalarak,milletimizin her daim emrinde olmaya devam edecektir.

Güç Vermeye Devam Edecek

Başbuğumuz,aziz ve asil milletimizin nabzının atışı,sönmez dokuz ışığıdır! Bu kutlu davada Bilge Kağan’ın,Tonyukuk’un, Tuğrul Bey'in inanmışlığı,öğütleri, bilgeliği vardır.Merhum Başbuğumuzun açtığı yolda ve belirlediği istikamette, onun sergilemiş olduğu seviyeli ve ilkeli siyaset,bize güç vermeye devam edecektir.Bu düşüncelerle, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e ve ebediyete irtihal eden bütün dava arkadaşlarımıza, tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan Rahmet diliyorum.Ruhları şad,mekânları cennet olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.