Başer’den sporcular için “E-Spor Oyunları Merkez” Projesi

Başer’den sporcular için “E-Spor Oyunları Merkez” Projesi

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, son yıllarda popülerliğini giderek arttıran e-spor için hazırladığı projesini...

A+A-

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, son yıllarda popülerliğini giderek arttıran e-spor için hazırladığı projesini açıkladı. "E-Spor Oyunları Merkezi" projesinin Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına yapılacağı, son teknoloji bilgisayarlar ve ekipmanlarla donatılacağı öğrenildi.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'in gençlere yönelik projesi E-Spor Oyunları Merkezi yüksek donanımlı bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlar ile donatılacak. Çeşitli oyun alanlarının bulunacağı merkezde ulusal ve uluslararası turnuvalarda düzenlenecek. Başer'in teknik özelliklerde dolu olacak E-Spor Oyunları Merkezi, Merkez Kütüphanesi'nin yanına yapılacak. E-Spor Merkezi, aynı zamanda bir akademi olarak da hizmet verecek. Gençler, merkezde alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alacak ve kendilerini geliştirme şansı da bulabilecekler.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.