BASİAD'a Genç Yönetim

BASİAD'a Genç Yönetim

DENİZLİ'de, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BASİAD) başkanlığına, Selim Kasapoğlu seçildi.

A+A-

Genç bir yönetim olduklarını vurgulayan Kasapoğlu, yaş ortalamalarının 35 olduğunu belirtti.

 

Tekstil sektörünün önemli firmalarının doğup, büyüdüğü ilçe olan Babadağ'ın kültürünü, sosyal değerlerini yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla 19 yıl önce kurulan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nde yönetim değişti. Derneğin beş yıldan bu yana başkanlığını yürüten Hüseyin Memişoğlu, siyasete atılınca görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımı yaparak başkanlığa Selim Kasapoğlu'nu seçti. BASİAD'ın yeni yönetimi Sabanoğlu Grill Restoran'da düzenlediği toplantıyla hedeflerini anlattı.

 

Dernek Başkanı Selim Kasapoğlu, derneğin temel hedefinin Babadağ kültürünü yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu söyledi. Yaş ortalamalarının 35 olduğunu belirten Kasapoğlu, "Yeni dönemde üyelerimizde daha sık işbirliğine girerek, anket çalışmasıyla Babadağlı işadamlarının Denizli ve Türkiye'ye katkısını, beklentilerini tespit ederek yol haritamızı belirleyeceğiz. Nesiller Buluşuyor etkinliğiyle Babadağlı kuşakları her yıl biraya getiriyoruz. Bu etkinliği sürdüreceğiz. Dernek olarak Babadağ'a 200 kişilik öğrenci yurdu kazandırdık. Geriatri Merkezi'nin yapımına önemli katkılarımız oldu. İlçemizin kültür hayatı, sosyal hayatının gelişimi için dernek olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

 

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni yönetimi; Şeref Arpacı, Fedai Kundak, Ahmet Zeybek, Doğan Değirmenci, Meral Koltuksuz, Raziye Çetindağ, Pelin Şensöz, Murat Altındağ, Hüseyin Olgaç, Zafer Ersin Tokoğlu ve Osman Uğurlu'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.