Bask Başkanı Kurun: “1 günlük iş bırakıyoruz”

Bask Başkanı Kurun: “1 günlük iş bırakıyoruz”

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Denizli İl Başkanı Yaşar Kurun İstanbul’da bir okul müdürünün öldürülmesi ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Kurun, İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan bir öğrenci tarafından vurularak katledilmesi sonrası basın açıklaması yaptı.

Başkan Kurun’un açıklamaları şöyle:

YASAL TEDBİRLERİN HAYATA GEÇMESİ İÇİN DAHA KAÇ MESLEKTAŞIMIZIN HAYATINI KAYBETMESİ LAZIM ?

Neredeyse her gün öğretmene şiddet haberi alırken son olarak dün okul müdürümüz İbrahim OKTUGAN okuldan uzaklaştırılan bir öğrenci tarafından katledilmiştir.

Öğretmene, eğitimci ve şiddetin her gün artarak devam ettiği şu günlerde yasal tedbirlerin hayata geçmesi için daha kaç canımızı vermemiz gerekir?

Anadolu Eğitim Sendikası olarak 8-9 Mayıs'ta derslerimize siyah kokart ile giriyor, 10 Mayıs Cuma günü ise yasal tedbirlerin artık hayata geçmesi için ülke çapında 1 günlük iş bırakıyoruz.

Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimize yapılan bu saldırıların son bulması ve ortak ses çıkarabilmek adına tüm meslektaşlarımızı, tüm sendikalarımızı ortak hareket etmeye davet ediyoruz.

Vefat eden okul müdürümüze Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.