Başkan 1 Mayısta Emekçileri Yalnız Bırakmadı

Başkan 1 Mayısta Emekçileri Yalnız Bırakmadı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personelleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

EMEK EN KUTSAL DEĞERDİR

Programın başında bir selamlama konuşması yapan ve tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan ARSLAN “İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. Sorumlulukları ve hizmet yükünü birlikte paylaşıyoruz.

Bütün belediye personellerimizle, başkanından temizlik işlerindeki kardeşime kadar biz büyük bir aileyiz. O yüzden bu güzel günü, bu bayramı hep birlikte geçirmenin mutluluğu içindeyim. İnşallah bu birlikteliğimiz, daha büyük hizmetlerin ve yatırımların hayata geçirilmesinde bizim en büyük gücümüz olacaktır. Ben sizlerin vasıtasıyla emeği ve alın teriyle cennet vatanımızın kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında en büyük paya sahip olan tüm işçi ve çalışan kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; bu güzel günün birlik, kardeşlik ve dayanışmamızın artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

SİZ VARSANIZ BEN VARIM

Çameli Belediyesi çevrenin en iyi örnek belediyelerinden bir tanesi çünkü gerçekten çalışma arkadaşlarımız hep Çamelimizin kendi çocukları hep birbirimiziz biz büyük bir aileyiz. Cenab-ı Allah’tan bu büyük ailenin kazasız belasız yıllar boyu başarıyla devam etmesini diliyorum.

Çameli Taş Konaklarda yapılan kahvaltıda personeller uzun uzun sohbet etme imkânı buldu

BELEDİYE PERSONELLERİ BAŞKAN ARSLAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye personeli ise düzenlenen Kahvaltıdan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.