Başkan Adayı Berberoğlu, Belediye Çalışanlarını Kapıda Karşıladı

Başkan Adayı Berberoğlu, Belediye Çalışanlarını Kapıda Karşıladı

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına başlamadan önce sabahın ilk ışıklarında Pamukkale Belediyesi önüne geldi.

A+A-

Mesaiye gelen belediye personeline giriş kapısında ‘Günaydın’ diyen Berberoğlu, ulaşılabilir başkan olacağının ispatı kartvizitlerini çalışanlara dağıttı.

 

 

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları için mahallelere gitmeden önce sabahın ilk ışıklarında YSE Kavşağındaki Pamukkale Belediyesi hizmet binası önüne geldi. Mesaiye gelen belediye çalışanlarını kapıda karşılayarak ‘Günaydın’ diyen Başkan Adayı Berberoğlu, ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde şahsi telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini çalışanlara dağıttı. 

 

En Ulaşılabilir, Personeliyle Barışık Belediye Başkanı Ben Olacağım

Emeğin ve alın terinin kutsal olduğunu çok iyi bildiğini, belediye personeli emekçilerin haklarını daha çok alacaklarına dikkat çekti. Seçimi kazanması halinde hiçbir belediye çalışanın iş kaygısı yaşamayacağını hatırlatan Türkay Berberoğlu, ‘Pamukkale Belediyesinde görevli personelin yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Sabahın ilk ışıklarında onları kapıda karşılamak ‘Günaydın’ demek işlerinde ‘Kolaylık ‘ dilemek için buradayım. Denizli’nin makam kapısı olmayan en ulaşılabilir, personeliyle barışık belediye başkanı ben olacağım. 

İlçe sakinlerimizin huzurunun, mutluluğunun, kusursuz belediye hizmetlerine kavuşmasının, gece gündüz halka hizmetkar olmamın garantisi ben olacağım. Seçim çalışması için gittiğim mahallelerde benden istenilenleri de asla unutmadım. Başkan seçildiğimde 1 Nisan sabahı mahallelere hizmetin adeta yağmaya başlayacağına hep birlikte şahit olacağız. Bunun sözünü aylar öncesinden Türkay Berberoğlu sözü olarak ben verdim. 

 

Bu Güne Kadar Söz Verip Unutanlardan Olmadım. Bundan Sonra Da Olmam

Beni çok samimi karşılayan büyük destek gösteren belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizi hep birlikte yükselteceğiz. Ben değil biz olacağız. Her şeyin en güzelini hak eden Pamukkale ve ilçe sakinlerimize özlediği istediği yıllardır beklediği belediye hizmetlerini de hap birlikte biz sunacağız. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

 

Can Dostlarımızı Unutmadık

Kendisinin uzman veteriner hekim olduğunu bu yüzden hazırladığı 41 proje içinde sokak hayvanlarına ayrı bir önem verdiğini hatırlatan Türkay Berberoğlu, ‘Belediyemiz bünyesinde Türkiyedeki en kapsamlı sokak hayvanı tedavi- bakım -rehabilitasyon merkezi ni  kuracağız. Tüm Denizli’yi kapsayacak şekilde sokak hayvanları için mobil veterinerlik ve ambulans hizmeti vereceğiz. Mama üretimi yapılarak, sokak hayvanları için mama ücretsiz dağıtılacak. Sokak hayvanı sahiplendirme birimi oluşturulacak. Tüm mahallelerde otomatik suluk ve yem otomatları kurulacak. Türkay Berberoğlu olarak söz veriyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.