Başkan Adıyaman Duygusal Anlar Yaşadı

Başkan Adıyaman Duygusal Anlar Yaşadı

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman Malatya Belediyesinin düzenlediği sinema etkinliğine katıldı.

A+A-

Malatya Yeşilyurt belediyesi tarafından düzenlenen ve Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Halit Adıyaman tarafından organize edilen   "Kesişme İy ki Varsın Eren" sinema filmi büyük ilgi gördü. Programa davet edilen Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman şehit, gazi aileleriyle birlikte programa iştirak etti.
Filmin sahne gösteriminde  çok duygusal anlar yaşandı, şehit ve gazi aileleri göz yaşlarını tutamadılar.

1-075.jpg

Yeşilyurt Belediye Başkanı  Mehmet Çınar'a plaket taktim eden Genel Başkan Adıyaman organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirek emeği geçenlere teşekkür etti.  Plaket üzerinde "iy ki varsın Eren" yazısı dikkat çekti.

3-050.jpg

Film sonrası bir açıklama yapan Genel Başkan Adıyaman ” Film yapımcılarına çok teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçen belediye başkanımıza ve Halit Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bir destan yazan Yigit Eren her zaman yüreklerimizde yaşayacaktır. Her birinin ülkemiz savunmasında destanlar yazdığı kahraman gazilerimizi hürmetle, şuhedalarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Vatan bizde öyle kutsaldır ki bizlerde ne Eren'ler nede Ömer Halis'ler biter. Canımızla kanımızla vatanmızı, bayrağımızı, milli birliğimizi ve demokrasimizi korumaya and içtik. Bu kutsal davada bir kez daha yürekten bağırıyoruz "İy ki Varsın Eren"..' dedi.

4-031.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.