Başkan Akyol'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Başkan Akyol'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Nikfer mahallesindeki Yaşlı Bakım ve Huzur Evi sakinlerinin Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak ellerini öptü, gönüllerini aldı.

A+A-

Huzur evi sakinleri ve yetkilileriyle bir araya geldi. Yaşlılarla tek tek ilgilenerek onlarla dertleşen Başkan AKYOL, yaşlılar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

 

Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, "Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Yaşlılar dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklardır. Yaşlılara göstereceğimiz sevgi ve saygı yaşama güvenle bakmayı sağlayacaktır. Gelecekle ilgili kaygılarımızı da en aza indirgeyecektir. Bugünkü sağlıklı ve mutlu günlerimizi onların fedakârlıklarına bağlamamız gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek ve onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak zorundayız. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum” dedi.

 

AKYOL daha sonra huzurevi sakinlerinden Hatice teyzeye engelli yürüme aparatı hediye etti ve yaşlılarımızın hayır dualarıyla oradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.