Başkan Arslan Çocukların 23 Nisan'ını Kutladı

Başkan Arslan Çocukların 23 Nisan'ını Kutladı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile yayınladığı mesaj...

A+A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 101. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.

“Etkisini sürdüren Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Bayramımızı evlerimizde kutlamak zorundayız. Ancak biliyorum ki içimizdeki bayram coşkusu hep ilk günkü gibi diri. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sadece çocuklarımızın değil, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız dostluk ve kardeşlik mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz çok özel bir bayramdır.

Sevgili çocuklar;  bu sene Covid-19 nedeni ile 23 Nisan kutlamalarını maalesef yapamıyoruz. Ama olsun, çocuklara armağan edilen bu bayramı evlerimizde de büyük bir coşku ve sevinç içinde kutlayabiliriz. Sizleri,  bu güzel günümüzde balkon ve camlarınıza bayrak asmaya davet ediyorum.

Bizler de, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde tarihimizden aldığımız ilhamla, birlik ve beraberliğimizle bu süreci inşallah en az hasarla atlatacağız. Yeter ki bu süreçte müsterih olup, sabredip koronavirüs tedbirlerine uyalım.  Yine inşallah hep birlikte anlamlı ve gurur dolu günlerimizi coşku ile kutlayacağız.

Bu gururlu günümüzde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclis'te görev yapan üyeleri, kutsal değerlerimiz için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, savaş ve şiddetten arınmış bir dünyayı yüreklerindeki  sevgi tomurcukları ile yeşertecek olan çocuklarımızın her türlü olumsuzluktan uzak, sevgi ve güven dolu bir ortamda yetiştirilmesi noktasında, hepimize düşen sorumluluğun bilinci ile tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.