Başkan Arslan Kapanma Öncesi Esnaf Ziyaretinde

Başkan Arslan Kapanma Öncesi Esnaf Ziyaretinde

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 17 günlük tam kapanma öncesi Esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Çameli İlçesi Kalınkoz Mahalle Pazarını ziyaret gerçekleştiren Başkan Arslan vatandaşlarımızın huzur içerisinde bu kritik süreci atlamasını sağlayacağız” dedi. Alınan ve tedbirleri yerinde inceleyen  Pazarcı esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak ve pazarda bulunan esnaf ve vatandaşlarla  bir süre sohbet etti.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Arslan Aynı Zamanda Mahalledeki esnafı da ziyaret ederek "Belediyemiz, pandemi nedeniyle işleri olumsuz etkilenen ya da işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa bir kez daha destek oluyor Belediyemiz kendisine ait iş yerlerinde kiracı olarak bulunan esnaftan, pandemi dolayısıyla işyerlerinin kapalı kaldığı süre zarfında kira almayacak." dedi.

17 günlük süreçte belediye olarak sahada hizmet vermeye, işimizin başında olmaya devam edeceğiz, diyen Bakan Arslan Tüm ekiplerimizle Değişen şartlar doğrultusunda her an tüm vatandaşlarımızın yanınızda olmaya devam edeceğiz.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Kapanma Süresince İlçemizdeki Tüm Kurumlarımız tarafından gerekli önlemler alındı Çameli Kaymakamlığımız ve Çameli Belediyemiz tarafından 29 Nisan’dan itibaren KENDİ İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYACAK DURUMDA İLERİ YAŞ GRUPLARINDAKİ  VEYA AĞIR HASTALIĞI  OLAN VATANDAŞLARIMIZA GEREKLİ YARDIMLARI Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ihtiyaçları karşılanacaktır. Belediyemiz vefa grubu 0530 268 4861-112-155 156 ve Kaymakamlık 0258 571 5010 hat numaralarını arayabilirler İnşallah bu sefer çekilen sıkıntılar karşılığını bulacak ve iyi günlerde, sağlıklı günlerde hep birlikte olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.