Başkan Arslan'dan 10 Ocak Mesajı

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Arslan mesajında, kamuoyu bilincini yükselten ve kuvvetlendiren en önemli unsurlardan birinin de medya olduğunu anımsattı.

Basın mensuplarının, ilkeli, sorumlu yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme gibi önemli bir misyonu olduğunu kaydeden Başkan Arslan  mesajında; “Özellikle çok zor şartlar altında görev yapan yerel basın çalışanları başta olmak üzere tüm basın mensupları; kamuoyunu bilgilendirme adına, doğru, tarafsız haber verme, objektif davranma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran önemli bir mesleği icra etmektedir. Bir nevi amme hizmeti gören basın mensupları, biz kamu yöneticileri ile halk arasında köprü vazifesi de görmektedir. Bu bağlamda, Çameli  Belediyesi olarak daima yerel basınımızla uyumlu bir çalışma içerisinde olmaya özen gösteriyoruz.

Mesai Gözetmeksizin

Her şartta, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek halkımızın haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda Denizli'mizin ve Çameli'mizin  tanıtımına katkı sağlayan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.