Başkan Arslan'dan Çameli'ye Önemli Çağrı

Başkan Arslan'dan Çameli'ye Önemli Çağrı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ikametgâhları başka il ve ilçelerde olan vatandaşlara önemli bir çağrı yaptı.

A+A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Her geçen gün büyüyen, gelişen ve dönüşen Çameli’mizin daha fazla Gelişmesi ve Çameli Belediyemizin daha fazla hizmet sunabilmesi için var olan nüfusun arttırılmasına yönelik, ilçede ikamet etmesine rağmen, İkametgâhları başka il ve ilçelerinde olan Esnaf, Öğrenci memur ve işçi kardeşlerimizden mağduriyet yaşamamaları için ikametgâhlarının yaşadığı ilçede olmasına özen göstermeleri gerektiğini dile getirdi.

SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ

İlçemizin daha iyi hizmet alabilmesi ve kalkınması için güçlü kaynağa ihtiyaç var. Buda sizlerin ikametgâhlarını ilçemize almasıyla mümkün olacaktır. İkametgâhlarınızı e-Devlet üzerinden alabilirsiniz.

İLÇEMİZİ EL ELE VEREREK BÜYÜTELİM

Başkan Arslan, Çameli’de yaşayan vatandaşlarımızın ikametgâhlarını yaşadığı yere almalarını kendilerinden rica ediyoruz. Her bir vatandaşımızın yaşadığı merkeze katkı sağlamasını bekliyoruz. Vatandaşlarımız ikametlerini ilçemize alması, hizmet kalitemizi artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirmiş olacaklar.

Tüm hemşerilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.