Başkan Bayram AKP Kongresini Eleştirdi

Başkan Bayram AKP Kongresini Eleştirdi

MCP Denizli İl Başkanı Rıza Bayram, bugün Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti kongresindeki görüntüleri eleştirdi.

A+A-

Başkan Bayram "Vatandaşı aylarca evlere kapatıp, kongrelerde binlerce kişiyi bir araya toplamak en hafif tabiri ile vicdansızlıktır" dedi.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Denizli İl Başkanı Rıza Bayram, Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti'nin 7. Olağan Kongresinde oluşan duruma isyan etti. Salon içerisinde ve dışarısında binlerce kişinin sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak toplanmasına tepki gösteren Başkan Bayram "Koronavirüs süreci nedeni ile tüm dünya diken üstünde, kentimizde ve ülkede binlerce işletme kapandı. Virüsün yayılmaması için tüm esnaflarımız vatandaşlarımız elini taşın altına koyuyor ama Ankara'dan gelen fotoğraflar tam bir sorumsuzluk abidesi olarak karşımızda duruyor" dedi.

Virüse davetiye çıkarıyor

Rıza Bayram açıklmasının devamında "Aylarca kapalı olan işletmelere, milyonlarca insanın evlere kapanmasına rağmen iktidar partisi kongreleri, genel başkanlarının tabiri ile "lebaleb" dolu salonlarda sıfır mesafe ile gerçekleştirildi. Stadyumlarda temizlik, maske ve mesafe afişinin yanına fotoğraf koyarak bilinçli hareket edilmesini talep edenler, ülkenin dört bir yanından binlerce kişi aynı alana toplayarak adeta virüse davetiye çıkarıyor. Ortaya çıkan görüntüler tablo yapılıp 'hatanın resmi olarak' tüm dünyada yayınlanmalıdır ki insanlar virüse karşı nasıl mücadele edilmediğini görsün. Bu görüntülere karşı tek duamız yeni vakalara ve  ölümlere sebebiyet vermemesidir" diyerek yapılan yanlışlıklara değindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.