Başkan Bozkurt'tan Kahramanlara Mesaj

Başkan Bozkurt'tan Kahramanlara Mesaj

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt 14-20 Nisan Şehitleri Anma münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Hasan Hüseyin Bozkurt mesajında şu ifadeleri kullandı:

Toprağı vatan yapan; Gazi ve Şehitlerimizin yiten canı, parçalanan bedeni akan kanıdır.

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz olmasaydı bu güzel vatanımız, müstevlilerin elinde olacak ve bizde; başka milletlerin, birçok hürriyeti kısıtlı kullanabilen, İKİNCİ SINIF vatandaşı konumunda olacaktık.

Hür, her türlü  eşit haklardan yararlanan başı dik,gururlu Türk vatandaşlığımızı yaşadığımız, bu güzel VATAN; şehit ve gazilerimizin, bizlere emanetidir.

Bizler; gerek İYİ Partililer, gerekse vatanını ve milletini seven vatandaşlar olarak Şehit ve Gazilerimizin bu EMANETİNİ büyük bir özveriyle, gayretle, korumak kollamak zorundayız. Bu güzel vatanımıza, tehlike arz edecek her türlü tehdit ve harekete karşı durmanın, boynumuzun borcu olduğunu bilmeliyiz. Bizler en azından bu hususta kendimizden eminiz.

Vatanımıza sahip olmanın yanında, görevlerimizi de çok iyi biliyoruz ve gereğini de yerine getireceğimizden kimsenin endişesi olmasın.

Bu vesileyle, kanlarını ve canlarını, güzel vatanımız için seve seve veren Kahraman Şehitlerimizin emanetine, büyük bir kıskançlıkla sahip çıkacağımızı beyan ederken, Kahramanlarımıza da; gerek şahsım gerekse partim adına, sonsuz şükranlarımızı ve minnetlerimizi, hürmetle arz ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.