Başkan Çavuşoğlu Çalışmaları Hızlandırdı

Başkan Çavuşoğlu Çalışmaları Hızlandırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve yönetimi, çalışmalara hız verdi.

A+A-

Belediye-İş Denizli Şube Başkanı Uğur Cihan'ı İl Başkanlığında kabul eden Çavuşoğlu, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve Denizli Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.

Bu hafta sonu yapılacak Belediye-İş Denizli Şubesi Genel Kurulu öncesi Denizli Şube Başkanı Uğur Cihan'ı İl Başkanlığında konuk eden Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP olarak sendikal faaliyetleri desteklediklerini belirterek, "Sendikal faaliyet engellenemez. Parti olarak emeğe her zaman değer verdik ve her şeyin üstünde tuttuk. Emek en yüce değerdir dedik. İşçilerin emekleriyle hayata tutunabilmeleri adına onların her zaman yanlarında olacağız. Dün olduğu gibi bugün de emeğin yanında duracağız" dedi.

CHP ESNAFIN YANINDA

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği'ni Esnaf sarayında ziyaret eden Çavuşoğlu ve CHP İl Yönetimi, kriz döneminde esnafın artan sorunları ve oda yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Salgın süreci ile birlikte derinleşen krizin en çok esnafları etkilediğini belirten Çavuşoğlu, "CHP olarak esnaflarımızın bu krizden en az etkilenmesi için çalışmalar yaptık. Sicil affı, stopajın kaldırılması, kira yardımı gibi önemli başlıkların yer aldığı kanun teklifimizi TBMM'ye sunduk. Koronavirüsle mücadele sürecinde sosyal devletin devreye girip işyerleri kapatılan ya da kapatılmadığı halde alınan önlemlerden olumsuz etkilenen esnafımıza, hayatını ve işini sürdürebilmesini sağlayacak destekler vermesi gerekiyordu. Ancak iktidar bu tür sosyal desteklerden öte başta esnafımız olmak üzere alınan kararlardan olumsuz etkilenen tüm kesimleri bankalardan borçlanmaya teşvik etmiştir" dedi.

Daha sora Denizli Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret eden Çavuşoğlu ve İl Yöneticileri, Başkan Hakan Urhan ve Dernek Yöneticileri ile bir araya geldiler. Sanayici ve işadamlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştular.

Türkiye'nin tek adam rejimiyle siyasi ve ekonomik istikrardan uzaklaştığını iddia eden Çavuşoğlu, "Bir ülkede can ve mal güvenliği yoksa, hukukun kişiye göre işliyorsa, yasaları herkes işine geldiği gibi yorumluyorsa burada istikrardan bahsedilmesi mümkün değildir. İstikrar için hukukun üstünlüğünü sağlamak zorundayız. Yerli üretimi teşvik ederek üretimde dışa bağımlılığı bitirmeliyiz. Sürdürülebilirlik için eğitimi ve üniversitelerimizin kalitesini artırmalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.