Başkan Doğan drag pisti projesinin detaylarını açıkladı

Başkan Doğan drag pisti projesinin detaylarını açıkladı

Merkezefendi'de araba tutkunları için off-road yarışları düzenleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye bu kez de drag pisti yapılacağını...

A+A-

Merkezefendi'de araba tutkunları için off-road yarışları düzenleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye bu kez de drag pisti yapılacağını açıkladı.

İlçede gerçekleştirilen Türkiye çapındaki off-road yarışları vatandaşlar tarafından beğeni toplarken Başkan Doğan adrenalin tutkunları için bir proje daha açıkladı.

Drag pistinin de en kısa sürede ilçeye kazandırılacağını söyleyen Doğan, "Günün her saatinde trafikte güvenliği sağlamak bizim için çok önemli. Hız severlerin hem kendilerini hem de yayaların ve trafikteki diğer vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini gözeten bir projemiz var. Saruhan Mahallemizde hız ve ivme ölçümlerine uygun şartların sağlanacağı TOSFED Standartlarına uygun Drag Pisti'ni Merkezefendimize kazandırıyoruz. Düzgün ve ölçülebilir uzunluğa sahip pistlerimizle araçlarınızın hızlarını test edebilecek ve performans karşılaştırmasını yapabileceksiniz. Heyecan verici yarışlarda buluşmak üzere" dedi.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.